SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortak Akıl İle Yöneteceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:16:16
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Diş Hekimleri Odası, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan Hacı Uğur Polat, sivil toplum kuruluşlarının en büyük özelliğinin yerel yönetimlere katkı sunmalarının olduğunu kaydetti. Polat, "Sivil toplum örgütleri bizim için çok önemli. Sivil toplum örgütlerini yönetime dahil edeceğiz. Sivil toplum kuruluşları sosyal yaşamın ön önemli unsurlarındandır. İlçemizde yapacağımız proje ve çalışmalarda konuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini ve görüşlerini alacağız. Sivil toplum kuruluşlarının önereceği projeleri de göz ardı etmeyeceğiz. Ortak akıl ile belediyeyi yöneteceğiz. Sivil toplum kuruluşları aslında geleceği planlamalı, geleceğe yönelik çalışma yapmalı. Projelerimizden biri strateji merkezi, STK’larla birlikte olmak adına bu projeyi ortaya koyduk. Birlikte verimli çalışmalar yapmak hedefindeyiz. Toplumların kaynaşması farklılıkların zenginlik olarak algılanacağı bir anlayışı sürdürmeliyiz." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız