SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortak Akılla Çözeceğiz"

A- A+ PAYLAŞ

 

TFF Başkanlık seçimlerine tek aday olarak giren Mehmet Ali Aydınlar önemli açıklamalarda bulundu. Malatya- Arapgirli olan Aydınlar, alt liglerde yer alan kulüplerin sorunlarını bildiklerini ve göreve  geldiklerinde çözüme katkı sağlayacaklarını söyledi.       

 Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfının desteğini alan Mehmet Ali Aydınlar,  Four Seasons Hotel İstanbul At The Bosphorus'da Bank Asya 1. Lig, Spor Toto 2. ve  3. lig kulüpleri temsilcilerine yönelik toplantı düzenledi.Toplantıya kulüp temsilcisinin yanı sıra, Aydınlar'ın listesinde yer  alacağı belirtilen Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfi Arıboğan ile yeni  yönetim kurulunda başkan vekili olması beklenen İstanbul Büyükşehir Belediyespor  Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da katıldı.        

Mehmet Ali Aydınlar, 29 Haziran'da yapılacak genel kurulda aday olacağını  belirterek, toplantıda hazır bulunan katılımcılara teşekkür etti.Türk futbolunun uluslararası alanda başarılı olması için pek çok reçete  sunulduğunu belirten Aydınlar, ''Mevcut deneyimlerim ışığında yaptığım gözlemler,  bir ayrıntının dikkatlerden kaçtığı yönündedir. Bu ayrıntının çok önemli olduğunu  düşünüyorum. Bana göre futbol ekolü, en üst ligi kadar mevcut tüm ligleri kadar  güçlü, mevcut tüm organizasyonları kadar değerlidir'' dedi.         Premier Lig, Bundesliga ve La Liga gibi liglerin alt liglerinin de 30-40  bin seyircinin izlediği maçlar olduğunu, üst lige çıkan takımların zirveye  yaklaşabildiğini ve daha önemlisi üst lige yapısal ve finansal açıdan hazır  gittiklerini dile getiren Aydınlar, bunun Türkiye'de de olması gerektiğini  söyledi. Aydınlar, sözlerini şöyle sürdürdü:''TFF olarak Temmuz ayı itibariyle yeni bir döneme gidiyoruz. Her yeni  dönem yeni bir başlangıçtır ve umut vaat eder. Ben de yeni dönemde sizler gibi bu  sporun gerçekten emekçisi olan kulüplerimizin, mevcut sorunlarının çözümüne katkı  ve destek vereceğimizi en içten duygularımla söylemek istiyorum.        

Geçmişte Futbol Federasyonunun yönetim kurulu üyesi olarak yer almış  birisi olarak önemli katkılarımız olduğunu düşünüyorum. Özellikle yayın  ihalesinde, elde edilen gelirler, dünyadaki örneklerle karşılaştığında çok önemli  olduğunu söyleyebilirim. Sponsorlarımızın yapmış olduğu iletişim çalışmalarının  ve desteklerinin önemli katkılar olduğunu düşünüyorum.''        

En büyük amacının Türk futbolunu dünya futbol arenasında yarıştırmak  olduğunu vurgulayan Aydınlar, şunları kaydetti: ''Bunu başarmak için en önemli hedeflerden birisi, sizleri finansal ve  yapısal olarak daha da güçlü daha rekabetçi hale getirip üst liglere daha hazır  olmanızı sağlamaktır. Ligler bir birinden ayrı dünyalar değil, birbirlerini büyük  bir sinerjiyle destekleyen bir yapının parçaları olacaktır. Aramızdaki iletişim  ve sinerjiyi korumak için sizlere çok yakın olacağız. Sorunlarınızı biliyoruz.  Hep birlikte oluşturacağımız ortak akılla ve TFF'nin büyük gücüyle bu sorunları  çözeceğiz. Sorunlarınızı çözmek, taleplerinizi karşılamak için özel birimler  oluşturmayı planlıyorum. Kısa vadeli sorunları çözdükten sonra hep birlikte orta  ve uzun vadeli hedefler koyarak, Türk futboluna hizmet için bir yol haritası  oluşturacağız. Sizler Türk futbolunda takip eden değil, takip edilen konuma  geldiğinizde, Türk futbolu da uluslararası alanda koyduğumuz büyük hedefleri  başarma gücünü kendinde bulacaktır.''        

Aydınlar, açılış konuşmasının ardından kulüp temsilcileriyle sohbet  etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız