SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortak Akılla Hareket Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:49:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin Yazıhan Belediye Başkanlığı adayı Nevzat Öztürk, “Yazıhan'a daha güzel projelerin gelmesi için ortak akılla hareket edeceğiz” dedi.

Yazıhan Belediye Başkanlığı adayı Nevzat Öztürk; Sadıklı, Cavus, Epreme, İriağac ve Mısırdere köylerinde seçim gezileri yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Beraberinde Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kaya ve partili yöneticilerle birlikte köy gezilerini sürdüren Öztürk, “Köylerimiz gezerken bizi mutlu eden bir tablo var. AK Parti’ye yüzde 95’in üzerinde gönül veren insanlar var. Bu bizleri mutlu ediyor. Bölgemizin insanları ile birlikte hepimiz el birliği ile eksik kalan hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Nevzat Öztürk, köy odalarında vatandaşlarla toplu sohbet toplantıları gerçekleştirerek, “Köylerimizi gezerken AK Parti’nin hizmetlerini ve AK Parti’ye karşı bölgemiz insanlarının gönülden desteğini görüyoruz. Bu bizleri mutlu ediyor. Ciddi anlamda her köyümüze, mezramıza güzel yatırımlarımızın yapıldığını bölgeyi gezerken görüyoruz. Bu bize aynı zamanda şevk ve heyecan veriyor. Biz bu hizmetleri kaldığı yerde hep birlikte sürdüreceğiz. Köy muhtarlarımız ile kanaat önderlerimizle hep birlikte el ele vererek, bölgemiz için gerekli hizmetlerin gelmesi için ortak akılla hareket edeceğiz. Biz belediyecilik anlayışını masada oturarak yapmayacağız. Bunu herkesin bilmesini arzu ediyorum” diye konuştu.

Yazıhan’a daha güzel hizmet ve projelerin geleceğini söyleyen Öztürk, “Bu ülkede taş üstüne taş koymayan, tahtada çakılı çivisi olmayan partilere halkımızın ilgi göstermeyeceğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız