SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortak Akılla Hareket Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:45:49
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, “Ortak akıl çerçevesinde hareket edeceğiz” dedi.

Beraberinde partililerle birlikte Sağlık Sen Malatya Şubesi’ni ziyarette eden Polat, istişarelerde bulundu.

Ziyarette konuşan Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, “Sağlık Sen olarak 3 bin 100 üye ile ilimizde sağlık alanında en büyük sivil toplum örgütüyüz. Sendikacılık yaparken hedefimiz demokrasi çerçevesinde insan hak ve hürriyetine önem veren değerler sendikacılığı yanında yine üyelerimizin sosyal haklarını da gözeterek ücret sendikacılığı da yapıyoruz. Her zaman hak ve adaletten yana tavır aldık, almaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“İlimizde iki devlet hastanesi kapatılarak bir devlet hastanesine indirgenmiştir. İlimiz buna layık değil. İlimizde Üniversite hastanesi yanında yeni yapılan hastanenin Eğitim ve Araştırma Hastanesi olması, Merkez Battalgazi İlçesine de yeni bir devlet hastanesi kurulması bizim en büyük temennimiz. Yine yapılaşmada yeşil alana gerekli önemin verilmesi, İnsanların hafta sonları gidecekleri mesire ve dinlenme alanlarının açılması yine taleplerimiz arasındadır” diyen Bingöl, seçilen yöneticilerin sivil toplum örgütleri ile sürekli istişare halinde olmasını istediklerini kaydetti.

Hacı Uğur Polat ise konuşmasında; başkan seçildikleri taktirde sivil toplum örgütleri ile sürekli istişare içerisinde olacaklarını belirterek, “Tüm işlerde ortak akıl çerçevesinde hareket edeceğiz. Seçilen tüm insanların millete hesap vereceğinden dolayı bizde seçildiğimiz taktirde bunu göz önünde bulundurarak hareket edeceğiz. Sizlere layık olmaya çalışacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız