SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ortak Akılla, İyi Hizmet..'

A- A+ PAYLAŞ

Muhtarlarla biraraya gelen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sivil toplum kuruluşu ve meslek odalarıyla Malatya'nın sorunlarını saptayarak, ortak akıl oluşturup hizmet yapacaklarını bildirdi.

Çakır'ın muhtarlarla yaptığı toplantıya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bazı mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

18 Nisan Cumartesi günü, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, Ziraat Odası Başkanı ve aynı zamanda Çamurlu Köyü Muhtarı Bayram Polatbaş ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, “Halka kendini sevdiren ve büyük bir başarıyla Malatya Belediye Başkanı olan Sayın Ahmet Çakır’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Demokrasinin ve yerel yönetimlerin çekirdeği olan muhtarların önemini bildiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, muhtarlarla periyodik olarak toplantılar yapacaklarını söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek odalarıyla Malatya’nın sorunlarını tespit ederek, ortak akıl çerçevesinde Malatya’ya en güzel hizmetleri yapmaya çalışacaklarını ifade eden Başkan Çakır, “Çevre yoluna yapılacak alt geçitlerin hızlı bir şekilde bitirilmesi için toplantılar yaptık. Burada büyük bir inşaat olacak. Yaklaşık uzunluğu Sanayi Kavşağının üç katı. Kanalizasyon, içme suyu, yağmur drenaj kanallarını yapacağız. Çalışmalar yapılırken hizmetlerin aksamaması için otobüs duraklarının kaldırılması gerekiyor. Trafik akışını kenar yollara vereceğiz. Bu çalışmaların daha hızlı bir şekilde yapılıp bitmesi için Kara yollarıyla da toplantılar yaptık. Bu çalışmalardan dolayı vatandaşlarımızdan da anlayış göstermelerini bekliyoruz. Malatya’mıza yakışır bir alt geçit olacak. Biz bununla birlikte bütün çevre yolu, düzenlemelerini de yapacağız.” dedi.

Başkan Çakır, hizmetler yapılırken halkın rahatsız olmaması için acil ekipler oluşturmaya başladıklarını, oluşabilecek sorunlara anında müdahale ederek, gündelik yaşamı kolaylaştıracaklarını da söyledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız