SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ortak Akılla Yönetiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Bazı mahalle muhtarlarıyla biraraya gelen Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya'yı 'Ortak Akıl'la yönettiklerini söyledi.

Akın'ın muhtarlarla görüşmesine ilişkin Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek ve yapılan belediye hizmetleri hakkında bilgi alış verişinde bulunmak amacıyla mahalle gezilerine devam eden Belediye Başkanı H. Cemal Akın, 31 Temmuz Salı günü Cevherizade, Ferhadiye, İstiklal, Cevatpaşa ve Çöşnük mahallelerinin muhtarlarıyla bir araya geldi.

İlk olarak Cevherizade Mahallesine giden Belediye Başkanı H. Cemal Akın, burada Mahalle Muhtarı Vedat Kuru’dan belediye çalışmaları hakkında bilgi alıp, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını söyleyen Cevherizade Mahallesi Muhtarı Vedat Kuru, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür edip, bundan sonra yapılacak çalışmalarda da başarılar diledi.

Cevherizade Mahallesinden sonra Ferhadiye Mahallesinde bulunan Muhtarlar Derneğine geçen Başkan Akın, burada Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, Çöşnük Mahalle Muhtarı Abdullah Polatbaş, Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Şaban Katırcı, Ferhadiye Mahalle Muhtarı Şazi Taşçı, İstiklal Mahalle Muhtarı Levent Yener’in katıldığı toplantıda muhtarları dinledi.

Toplantıya ayrıca Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Perçin, Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Özbey ve bazı daire müdürleri de katıldı.

Malatya’nın yönetilmesi hususunda ortak akıl mantığıyla hareket ettiklerini, sorunları yerinde inceleyip, fikir ve düşünceleri alarak hizmet üretmeye çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Bu amaçtan yola çıkarak her hafta Salı ve Perşembe günleri Mahalle gezileri düzenlediklerini söyledi.

Başkan Akın, “Her yapılan toplantıdan sonra problemlerin bir kısmını çözüyoruz. Hedefimiz, problemsiz, huzur içerisinde yaşanan bir Malatya meydana getirebilmektir” dedi.

Yapılan çalışmalarda ve eksikliklerin gündeme getirilmesinde kendilerine yardımcı olan Muhtarlara teşekkür eden Başkan Akın, el ve gönül birliği içinde daha güzel bir Malatya için çalıştıklarını da belirtti.

Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı H.Cemal Akın ve ekibine teşekkür eden muhtarlar ise yapılan bu toplantıların çok faydalı olduğunu belirterek, her türlü sorun ve önerilerini Belediye Başkanına aktardıklarını söylediler.

Muhtarlar özellikle doğalgaz ve asfaltlama çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, özellikle yeni alınan asfalt serme makinesi finişer ile yapılan asfaltın Malatya’ya yakıştığını dile getirdiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız