SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortak Aklı Esas Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:40:49
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı olan Selahattin Gürkan, Memur-Sen Malatya İl Temsilciliği'ni ziyaret etti. 

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ile bir araya gelen Gürkan, görevde bulundukları süreç içerisinde sivil toplum kuruluşları, dernek, meslek odaları, muhtar ve sendikalarla her zaman istişare içerisinde olduklarını ifade etti.

Yerel seçimlerin ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Gürkan, “Biz 10 yıllık çalışma sürecimiz içerisinde dernek, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve sendikalarımızla yönetim noktasında ortak aklı esas aldık. Biz biliyoruz ki, ortak akılla yönetilen yönetim birimlerinin hedefinde başarı vardır. Her zaman ortak akıla dayanan yönetim anlayışını benimsedik. İşte elde ettiğimiz başarının arkasında yatan sır da budur” dedi.

Gürkan, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü de kutladı.

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ise, Gürkan’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Belediyecilik farklı bir alan. Ortak aklın oluşturulması, sivil toplum kuruluşlarıyla şehri sorun ve çözüm önerilerini belirli periyotlarla tespit etmek ve sonuca ulaşmak daha kolay olacaktır” diye konuştu.

Yıldırım, öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü de kutladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız