SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ortak Çalışma Stratejisi'

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:58:50
'Ortak Çalışma Stratejisi'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da “Kadın Dostu Kentler Programı” Projesi toplantısında ortak çalışma stratejisi görüşüldü.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıda, Kadın Dostu Kentler Ortak Programı İl Koordinatörü Müjde Demirkazık, İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek projede görevli olan kurum çalışanları ile bir araya gelerek çalışmaları değerlendirdi. Toplantıda ortak çalışma stratejisi üzerinde fikir alışverişinde bulundular. 

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, “Yapılan toplantıda Müdürlüğümüze bağlı eğitim camiamız olarak Kadın Dostu Kentler Projesini önemsiyoruz. Burada gerçekleştirilen toplantıda yapılması planlanan konular ile ilgili değerlendirme yapılmış konuyla ilgili fikir alış verişinde bulunulmuş, düşünceler paylaşılmış ve faydalı bir toplantı olmuştur” dedi.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Kadın Dostu Kentler Projesi kurum temsilcisi İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M. Nurettin Şahin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Nurten Oktay, Şef Şükran Erbaş, Memur Nilgün Özçiftçi, Öğretmenler, Nilüfer Aktaş ile Avni Seçkin, Halk Sağlığı Şube Müdürü Doktor Selma Felek ile Doktor Lale Dalkaya katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız