SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortak Çözüm Bulacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:48:39
A- A+ PAYLAŞ

Bağımsız Milletvekili adayı Dr. Ali Yalçın, Şire Pazarı ile Futbol Antrenörleri Derneği'ni ziyaret etti.

Yalçın'ın ziyaretlerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"Malatya Bağımsız  Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın 7 Haziran seçimleri kapsamında Şire Pazarı Esnafı ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğini ziyaret etti.

"Kayısı mutlaka stratejik bir ürün olarak değerlendirilmelidir"

Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali Yalçın; " Bir ülkeye ait ve belli bir yer ile adı zikredilen bir değer varsa bunun stratejik önemi büyüktür. Kayısı Türkiyemizde Malatya ile zikredilmektedir ve stratejik önemi büyüktür. Sırf siyaset ve politik bir dil ile güya sahip çıkılıyormuş gibi bir yaklaşım bugüne kadar iflas etti. Bundan dolayı ulusal ve doğru bir politika ile kayısımıza mutlaka ama mutlaka stratejik bir kimlik kazandırılmalıdır. 

Yalçın; bugüne kadar mevcut siyasiler sadece halka tutmadıkları vaatleri verdiler. Biz bir değişimin ve dönüşümün tarafı olarak  Kayısımıza ülke bazında değer kazandırmak için halkımız, üreticimiz ve esnafımız ile bir olarak çözüm bulacaklarını söyledi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Nihat Bayındır, Yalçın'ın derneklerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.  Bayındır, Derneğin Malatya Şubesi olarak adayımız Dr. Ali Yalçın'a başarılar diledi.

"Duruşlarımız ilkeli, eleştiri gerekçelerimiz haklı ise doğru istikametteyiz demektir"

Dr. Yalçın, "Duruşlarımız ilkeli, eleştiri gerekçelerimiz haklı ise; beraber olduğumuz arkadaşlarımız da mesajımızın daha iyi anlaşılması ve daha güçlü verilmesi için bir değer ifade ediyorsa doğru istikametteyiz demektir" açıklamalarında bulundu."

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız