SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ortak Düşünceyle Yöneteceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:34:51
'Ortak Düşünceyle Yöneteceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı olan Selahattin Gürkan, Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği ile Balıkçılar Pazarı esnafını ziyaret etti.

Gürkan, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği’ni ziyaret etti. Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Ali Seydi Yücekaya, ziyaretinden dolayı Gürkan’a teşekkür ederek, “Ulu bir göreve talip olmuşsunuz. 2 dönemdir yapmış olduğunuz başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu bizleri mutlu ediyor. Kendinizi metropol bir ilçeye hazırlamışsınız ki, bugün AK Parti’den aday adayı olmanız bizlere büyük mutluluk vermiştir” dedi.

Selahattin Gürkan ise görevde bulundukları süreçte muhtarlarla iyi bir diyalog ve istişare içinde olduklarını belirterek, “Biz şehrin ortak akılla yönetilmesinden yanayız. Şehrimizi, ortak bir düşünce etrafında birleşerek yönetmek istiyoruz. Şimdiye kadar buna titizlikle uyduk. Ve başarılı olmamızın temelinde de bu istişare ve ortak akıl yatmaktadır. Bundan sonrada başarılı olmak istiyorsak, bu ortak akla dikkat etmemiz gerekiyor. Bundan sonraki süreçte de yol haritamızı birlikte çizerek, hareket edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Gürkan, daha sonra Balıkçılar Pazarı esnafını ziyaret etti. Gürkan, esnafı tek tek gezerek, sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız