SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortak Hareket Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:02:40
A- A+ PAYLAŞ

Ticaret Borası Başkanı Gürsel Özbey ve yeni yönetimi Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ‘ne(ESKK) iade-i ziyarette bulundu.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Ticaret Borsası’nın yeni yönetimine başarılar dileyerek, “Kaysı Malatya ekonomisini lokomotifi. Kayısının geliri alternatif ürünlerle 500 milyon dolara çıkartılması hedeflenmeli. Gürsel Özbey ve yönetimi kuruma yabancı değil. Kurumu ve kayısı piyasasını biliyor. Mehmet Kalaycı oğlu kardeşimizin güzel hizmetleri oldu. Yeni yönetiminde aynı ekipten gelmesi Malatya ve esnaf camiası için sevindirici olmuştur” dedi.

ESKK Başkanı Ali Evren ise “Ticaret Borsası’ndaki arkadaşlarımız görevlerinin bilincinde. Yeni yönetime başarılar diliyoruz. Yönetim, Borsa’ya yabancı değil. Başarılı olacaklarına inanıyoruz” diye konuştu.

Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, “Malatya’da odalar ve borsa olarak Malatya’nın gelişimi için ve Malatya’ya hizmet için hep birlikte ortak akıl ile hareket edeceğiz. Kayısıda yeni sezona giriyoruz. Kayısı için, Malatya için oda başkanlarımız için birlikte hareket edeceğiz ve elimizden gelen tüm hizmetleri birlikte yürüteceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız