SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ortak Hareket Edecekler!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya ve Konya'daki bazı sivil toplum kuruluşları Malatya'da biraraya geldi.

ORTAK HAREKET EDECEKLER..
Yerel Gündem 21'in Belediye İşhanı'ndaki Salonu'nda yapılan toplantıya, Malatya Belediye Başkanı Danışmanları Adil Akkoyunlu ve Salih Büker ile Malatya'da faaliyet gösteren bir grup vakıf, dernek, sendika ve oda temsilcileri katıldı.

Aralarında, Konya Ribat Eğitim Vakfı, Türkiye İmam Hatipliler Vakfı, Mazlum-Der Konya Şubesi gibi bazı sivil toplum kuruluşlarının da bulunduğu misafirler çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Malatya'daki sivil toplum kuruluşu temsilcilerine tecrübelerini anlattı.

Konya Ribat Eğitim Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Sami Sorgun, "Bilgi ve becerilerimizi diğer illerdeki kuruluşlarla paylaşıp ortak meselelerde ortak hareket etmek istiyoruz" dedi.

Malatya Belediye Başkan Danışmanı Adil Akkoyunlu, Konya'daki sivil toplum kuruluşlarını Malatya'da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortak meselelerde ortak hareket etme tekfine sıcak baktıklarını kaydetti.

Konya'dan Malatya'ya gelen sivil toplum kuruluşu heyetleri, Malatya ile Kayseri, Elazığ ve Gaziantep'te de bir dizi temaslarda bulunacak.

TÜRK OCAKLARI TOPLANTILARI..
Öte yandan Türk Ocakları Malatya Şubesi, milliyetçilik toplantılarına devam ediyor.

Fuzuli Caddesi'nde bulunan Türk Ocakları Malatya Şubesi'nin bu haftaki toplantı konusu, "Türk milliyetçiliği" idi. Toplantıda, İnönü Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Taner Tatar bir konuşma yaptı.

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, bu tür toplantıların 15 günde bir yapıldığını ve her toplantıda farklı bir konunun üyelere anlatıldığını söyledi.

FOTOĞRAF: (Üstte) Malatya ve Konya'daki bazı kuruluşların ortak toplantısından görüntü.. (Altta) Türk Ocağı'ndaki toplantı..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız