SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ortak Hareket Etmemiz Gerekir'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:01:17
'Ortak Hareket Etmemiz Gerekir'
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da faaliyet gösteren Malatya dernek başkanları, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) Ankara şube yönetiminin daveti üzerine Arapgir evinde kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı davetinin organizasyonunu MASTÖB Ankara Şube Başkan Vekili Süleyman Bilgili yaptı.

MASTÖB Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu konuşmasında, “Geçtiğimiz günlerde yapılan Malatya Tanıtım Günlerinde birlik ve beraberliğin örneğini sergileyerek Malatya günlerinin başarılı geçmesine en büyük katkıyı sağlamışlardır. Ayrıca Malatya’dan gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayan Ankara Malatyalılar Derneği Başkanımız Battal Yıldız’ı huzurlarınızda tebrik ediyorum. Şimdi aynı birlik beraberliği MASTÖB’ün 3 bin metrekarelik arsası üzerine kuracağı Malatya Evi projesine göstereceğiniz destekle pekiştirmeniz benden daha çok tüm Malatyalıları mutlu edeceğini düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde arsanın proje tanıtımı toplantısı yapacağız tüm dernek yöneticilerimizin ve hemşerilerimizin bu toplantıya katılarak kamuoyu duyurumuza destek vermelerini rica ediyorum. Burada yaptığımız tek şey Malatya’nın menfaatine olan projelerde ortak hareket etmemiz ve birlik beraberlik içinde olmamız gerekir” dedi.

Ankara Malatyalılar Dernek Başkanı Battal Yıldız da yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu arsayı MASTÖB adına alan Bahattin Atilla ve yönetim kurulundaki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Şu anki başkanımız Kamil Göksu benim eski arkadaşım iyi tanıyorum başarılı ve çalışkan bir arkadaşım. Kendisinin başkanlığındaki MASTÖB adına yapacağı çalışmalarda her zaman yanında olacağız başarılı olması için elimizden gelen desteği vereceğiz diyerek MASTÖB’ün arsasına kurulacak olan konteynırı ben kuracağım ve temelinin atılmasında ilk katkıyı da ben sağlayacağım” diye konuştu.

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Ankara Şube Başkanı Ekrem Dernek, “Arkadaşlarımızın fikirlerine katılıyorum hep beraber arsayı yerinde görerek değerlendirmelerimizi yapalım” dedi.

Yapılan kahvaltılı toplantıya, MEV Ankara Şube Başkanı Ekrem Dernek, Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, Arapgir Derneği Başkanı Ferit Kotan, Hekimhan Derneği.Başkan Yardımcısı Celal Karadağ, Hekimhan Dereköy Derneği Başkanı Hasan Alıcı,Kuluncak Çörmü Köyü Derneği Başkanı Yusuf Mecit ,Hekimhan Sazlılar Derneği Başkanı Haydar Bal, Hekimhan Basak Köyleri DerneğiBaşkanı Mehmet Akkaya, İğdir Derneği Başkanı Ali Özdemir, Hekimhan derneği Başkan Yardımcısı İsmail Adıgüzel, Kuluncak Başören derneği başkanı Cennet Yeter, Ankara Malatyalılar derneği Başkan Yardımcısı Atilla Özdemir, Ankara Malatyalılar Derneği kadın kolları başkanı Medine Ayaz, Başkınık Derneği Başkanı Bayram Emici, MASTÖB Başkan Vekili ve Doğanşehir Derneği Başkanı Süleyman Bilgili, Polat Derneği Başkanı Av Coşkun Türkmen, MASTÖB Ankara Şube Başkanı Kamil Göksu, başkan yardımcıları Hasan Avcı,Metin Alanyüz,MASTÖB Denetim kurulu üyesi Osman Çelik, Hüsnü Soydan Arapgir derneği Yönt.Krl.Üyesi,Mustafa Namık Güzeler, Arapgir Derneği Yönt Krl Üyesi,Hüseyin Özdemir katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız