SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortak Mücadele Kaçınılmaz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:31:52
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Malatya Şubesi tarafından üyelere yönelik eğitim semineri düzenlendi. 

Malatya Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen seminerin açılışında konuşan SES Malatya Şubesi Örgütlenme, Eğitim, Basın Yayın ve Sosyal İşler Sekreteri Gülten Öznur, Hükümetin sağlık politikalarını eleştirerek halkın başta sağlık olmak üzere en temel kamusal hizmetlere ulaşımının zorlaştırıldığını savundu.

Hükümetin bir yandan kamu emekçilerinin taleplerini görmezden geldiğini diğer taraftan ise ülkedeki işçilerin en ufak hak alma mücadelesini ulusal güvenliği tehdit ettiği gerekçesiyle yasakladığını ileri süren Öznur, “Son olarak 15 bin metal işçisinin grevini yasaklayan Hükümet, işçilerin emekçilerin değil sermaye çevrelerinin iktidarı olduğunu bir kez daha onaylamıştır. Bu bağlamda diyoruz ki, bu gün işçi ve emekçilerin ortak mücadelesi kaçınılmaz hale gelmiştir “ dedi.

SES’in, kurulduğu günden bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonrada sağlık emekçilerinin mücadele örgütü olmaya devam edeceğini dile getiren Öznur, “Biz sağlık emekçilerine düşen ise sendikal örgütlülüğü ve mücadeleyi büyütmektir. Yapacağımız eğitimin bu mücadeleye katkı sunacağına olan inancımla hepinizi selamlarım" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız