SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortak Paydamız Battalgazi"

0
Güncellendi - 2017-09-08 03:53:08
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesine el birliği ile güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Vali Yardımcısı iken Battalgazi Kaymakamlığı'na atanan Abdül Kadir Duran (fotoğrafta sol baştaki) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Burada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Tabi burası bizim eski mekanımız. Buranın yapılmasında da Belediye olarak çok emeğimiz ve gayretimiz oldu. Bugün değerli İlçe Müftümüzün göreve başlaması, değerli Kaymakamımızın burada göreve başlamış olması bizim için de ayrıca bir övünç kaynağı. Bugün hem sayın müftümüzü ziyaret ettik. Görevinde başarılar temennisinde bulunduk. Akabinde de sayın Kaymakamımızın yanına geldik. Kaymakamımıza da yeni görevinde başarılar diliyorum. İnşallah burada Battalgazi’mizde mülki amirimiz sayın Kaymakamımız, hem müftümüz ve diğer daire müdürlerimizle birlikte ortak bir sinerji oluşturarak Battalgazi’mizi mazisine layık İstikbale hazırlanması noktasında hep birlikte elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz. Battalgazi’de şimdiye kadar çok güzel hizmetler yapıldı. Özellikle buradaki kültürel varlıklarımızın, tarihi eserlerimizin ayağa kaldırılmasında günümüze ve geleceğimize taşınması noktasında geçmiş yöneticilerimizle çok güzel ortak çalışmalar yaptık. İnşallah bundan sonraki süreçte de değerli Kaymakamımızın mihmandarlığında değerli daire müdürlerimizle birlikte el ele vererek Battalgazi’mizi daha güzel yarınlara taşıma noktasında gayret göstereceğiz. Ben değerli müftümüze de değerli Kaymakamımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Ortak paydamız Battalgazi’mize daha güzel hizmetler etmek dileğiyle kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle ben de böyle tarihi kadim bir ilçede göreve başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Hakikaten Malatya, özelde de Battalgazi tarihi kadim bir şehir. Burada görev yapacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Değerli başkanımız da az önce ifade etti. Ortak paydamız Battalgazi. Ve şehrimize güzel şeyler yapabilmek ve el ele vererek başkanımız ve diğer daire müdürlerimizle birlikte ilçemizin menfaatine ve faydasına olacağını düşündüğümüz konularda inşallah güzel şeyler yapacağımızı ümit ediyoruz. Bugüne kadar bizden önce burada görev yapan arkadaşlarımız gereken hassasiyeti göstermişler. Görevlerini zaten ifa etmişler. İnşallah bundan sonra bizde oraya bir taş, bir tuğla koyabilirsek bunun mutluluğunu yaşayacağız. Başkanımız sağ olsun belediyecilik konusunda, ayrıca geçmişten gelen devlet memuru olmasının vermiş olduğu özelliklerden kaynaklanan sebeplerden dolayı oldukça tecrübeli bir insan. Kendisi Battalgazi için bir şanstır. İnşallah bundan sonraki süreçte de çok güzel şeyler yapacağına inancım tamdır. Hep beraber güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Başkan Gürkan, ziyaret esnasında Kaymakam Duran’ı 9. Kervansaray Buluşmaları’na davet etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçe Müftüsü Hüseyin Özdemir’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyalı (6 yıl önce)
    saygıdeğer kaymakamımız ABDULKADİR DURAN BEY adamgibi adam çok düzgün alcak gönüllü vatansever bir devlet adamı belediye başkanımız selahhatyin beyde aynı asilikte uyum içinde calışacaklarından eminim kazanan batalgazi olacak malatya olacak türkiye olacak hayırlı uğurlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dadaş (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Battalgazi'mize güzel hizmetler edeceğine inanıyorum. Engin devlet tecrübesi ve Malatya Vali Yardımcılığı görevindeki samimi tutum ve davranışları ile bunu gösterdi. Rabbim muvaffakiyet diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun. Battalgazi'mize güzel hizmetler edeceğine inanıyorum. Engin devlet tecrübesi ve Malatya Vali Yardımcılığı görevindeki samimi tutum ve davranışları ile bunu gösterdi. Rabbim muvaffakiyet diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • fevzi (6 yıl önce)
    Değerli Kaymakamımız başarılar dileriz.Güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla