SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortak Proje Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:50:15
A- A+ PAYLAŞ

 İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Selma Karatepe, Malatya Gazeteciler Cemiyetiyle birlikte ortak proje yapacaklarını söyledi. 

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Selma Karatepe, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Mevlüt Akyol ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Mehmet Barış Yılmaz, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Haydar Karaduman ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cemiyet binasında açıklamalar da bulunan İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Selma Karatepe, Malatya Gazeteciler Cemiyetiyle birlikte eğitime katkı verecek ortak projeler yapacaklarını belirterek “İletişim Fakültemiz her geçen yıl büyük bir gelişme gösteriyor. Bu çalışmalara şehrinde katılmasını bekliyoruz. Öğrencilerimizin basın kuruluşlarıyla bir arada olmasını sağlayacak projeleri Malatya Gazeteciler Cemiyeti'yle birlikte yapacağız. Eylül ayında bölge illerini de kapsayacak geniş katılımlı bir projeyi Cemiyetle birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Malatya Gazeteciler Cemiyeti'ne yeniden seçilen Başkanımız ve Yönetim kurulunu tebrik etmeye ve hayırlı olsun demeye geldik” dedi.

İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Mevlüt Akyol, Malatya Gazeteciler Cemiyetinin tecrübelerinden ve deneyimlerinden yararlanmak istediklerini belirtti.

İletişim Fakültesinde yeni kurulan Gazetecilik Bölüm Başkanlığına getirilen Yrd. Doç. Mehmet Barış Yılmaz ise, yeni açılan Gazetecilik bölümüne öğretim kadrosunun tamamlanmasıyla birlikte öğrenci alacaklarını belirterek “Bu yıl Gazetecilik bölümüne öğrenci almak için çalışıyoruz. Malatya Gazeteciler Cemiyetinin de katkılarıyla önemli projeleri hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı ve öğretim üyelerinin ziyaretinden son derece memnun olduklarını belirten Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, “Bu ziyaret mektepli ile alaylıların buluşması oldu. Üniversitemiz ve hele hele İletişim fakültemiz bizlerin çok özel kurumlarıdır. Kısa zamanda İletişim Fakültesi önemli mesafeler aldı. Bundan sonra da Cemiyetimizde elinden gelen her katkıyı vermeye devam edecektir. İletişim Fakültemizle birlikte ulusal çapta ve tüm illerden gelecek gazetecilerinde katılımıyla bir projeyi gerçekleştirmek için çalışacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız