SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ortak Sınav Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:44:16
Ortak Sınav Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Seviye Belirleme Sınavı (SBS) kalktıktan sonra yerine getirilen ortak sınava Malatya’da 23 bin 134 öğrenci katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet bulut’tan alınan bilgiye göre, ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı ortak sınav merkezde 85, ilçelerde 83 merkezde gerçekleştirildi. Sınava, merkezde 9 bin 359, ilçelerde ise 13 bin 775 öğrenci katıldı. Toplam 23 bin 134 öğrencinin sınavda ter döktüğü bildirildi. 

Bugün 3 dersten sınav olan öğrenciler, yarın da (Cuma günü) 3 dersten daha sınava girecek.

Sınavlarda bin 225 öğretmen gözlemci olarak görev yaptı.

Sınav nedeniyle, bağımsız orta okullarda bugün ve yarın ders olmadığı öğrenildi.

Bu arada, Mehmet Bulut, bugün ve yarınki sınava mazereti nedeniyle giremeyen öğrencilerin telafi sınavının 14-15 Aralık günleri gerçekleştirileceği ifade edildi.

Diğer yandan, 2. dönem sınavların ise 28-29 Nisan günleri yapılacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız