SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ortak Spor Kompleksi Projesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:25:14
Ortak Spor Kompleksi Projesi
A- A+ PAYLAŞ

Spor kompleksi projesi, Malatya Belediyesi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hayata geçiriliyor. 

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşiltepe Seyran Mahallesine yapılacak olan Spor Kompleksi alanında incelemelerde bulundu. 22 Nisan Pazartesi günü düzenlenen inceleme gezisine Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Hasan Atay, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, ASKF İl Temsilcisi Seyfullah Özdemir ile bazı daire müdürleri katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın amatör sporlara büyük destek verdiğini belirten ASKF İl Temsilcisi Seyfullah Özdemir,  “Burada Malatya’nın 50 yılına hizmet verecek bir spor kompleksi yapılıyor. Malatya amatörleri çok zor şartlarda ayakta durabiliyorlar. Yapılacak kompleks Malatya amatörünün kurtuluşu olacak. Bu projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Malatya amatör futbol takımlarının acil ihtiyaçlarından bir tanesinin futbol sahaları olduğunu belirten Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ise “Buraya yapılacak sentetik çim sahalarının yapımını bakanlığımız üstleniyor. Sosyal tesisini ise Malatya Belediyemiz yapıyor. Bu projeyi başkanımıza ilk söylediğimizde hiç tereddüt etmeden kabul etti. Tesisler bittiğinde bütün amatörler buradan fazlasıyla faydalanacak. Ben amatörler adına Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya’da Belediyecilik tarihinde bir ilkin gerçekleştiğini belirten Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, spor tesisleri anlamında en büyük yatırımlardan bir tanesinin hayata geçtiğini söyledi.

Malatya Belediyesinin, Malatya gençlerine önemli bir hizmet yaptığını vurgulayan Eserdi, “Malatya’nın son dönemlerdeki yükselişine, değişimine paralel olarak amatör spor takımlarına yapılan yatırım da bu alanda Malatya’yı prestijli bir konuma getirecek.  Belediye Başkanımız amatörleri hiç sahipsiz bırakmadı. Hep destek olduğunu biliyoruz. Deplasmana giden amatörlere araç desteği, yol masrafları, malzeme yardımları, ekonomik destekler veriyordu. Belediye Başkanımıza amatörlere verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya’da 35 amatör takımın zor şartlar altında çalıştığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yapılacak olan kompleksin bitmesiyle takımların daha rahat çalışma imkanları olacağını söyledi.

Amatör futbol takımlarının böyle bir spor kompleksine ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Çakır, “Bu kompleksin yapımı için Yeşiltepe Seyran Mahallemizde bulunan alanı imara uygun hale getirdik. Alana 2 suni çim saha yapılacak. Biz de içine sosyal tesis yapacağız. Şu anda inşaat çalışmaları başladı. Burası yaklaşık 1500 m2 bir alan. Sosyal tesisimiz 2 kattan oluşuyor. 8 tane soyunma odası, 4 hakem odası, kafeterya ve benzeri sosyal donatıları olan ihtiyaca cevap verebilecek tesisi Malatya’ya kazandıracağız. Şehirlerin sosyal ve sportif altyapıların yeterliliği çok çok önemli. Malatya için bu büyük bir eksiklikti. Yaptığımız bu çalışmayla bu alt yapı eksikliği de gideriliyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız