SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ortaklarını Bile Söylemekten Çekiniyorlar"

0
Güncellendi - 2019-03-15 00:03:59
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, "Türkiye'nin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 17 yılda nereden nereye geldiğini sizler ve bizler yaşayarak gördük. Allah nasip ederse önümüzdeki 4,5 yıl içerisinde de 15 Temmuz'dan sonra karşı karşıya kaldığımız ekonomik saldırıları, ekonomik terörü de hükümetimizin almış olduğu tedbirlerle inşallah kısa zamanda atlattığımızda Türkiye şaha kalkacak" dedi.

Milletvekili Tüfenkci, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını Kale İlçesi'nde sürdürdü.

Tüfenkci, AKP Kale Belediye Başkan Adayı Murat Koca ile birlikte ilk olarak esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Tüfenkci daha sonra Koca ile birlikte Kaleköy, Tepebaşı, Mahmut Dursun, Dedeköy, Bağlıca ve Salkımlı Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Tüfenkci, AKP Kale İlçe Teşkilatı ile Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir'i de ziyaret etti.

Tüfenkci, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, AKP belediyeciliğinin hizmet belediyeciliği olduğunu ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız 'hakim değil hizmetkar belediye başkanı olacaksınız' dedi. 31 Mart seçimleri kapsamında gittiğimiz her yerde cumhurbaşkanımızda, bizlerde 'gönül belediyeciliğini' öne çıkartarak samimiyle, tevazuuyla, gayretle insanlarımıza hizmet etme noktasında çalışmayı tavsiye ediyoruz. Esasında adaylarımızı da bu kriterlere göre seçmiş olduk" dedi.

İşin ehil insanlara teslim edilmesinin önemli olduğuna vurgu yapan Tüfenkci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İşi ehil insanlara teslim ederseniz, hizmetler bereketlenerek ve katlanarak gelir. Kale'de adayımız genç ve mimar bir arkadaşımız. Bu işi biliyor. Büyükşehirde Selahattin Gürkan kardeşimiz, 15 yıllık Battalgazi'deki tecrübesiyle hizmet kalitesiyle kendisini ispatladı. Bu arkadaşlarımız uyum içerisinde, birbirlerine sırt vererek, belediyecilik noktasındaki sorunları el birliğiyle rahatlıkla çözebilirler. Bizlerde milletvekilleri olarak gereken her türlü desteği verdik, vermeye de devam ederiz. El birliğiyle Kale'yi kalkındırırız, Kale kalkındığında da esasında Malatya kalkınır."

Milletvekili Tüfenkci, AKP iktidarları döneminde önemli hizmetler yapıldığını, yapılmaya da devam edileceğini kaydederek, "Yolu da, köprüleri de yaparız, gönülleri de birleştirmemiz lazım. Ayrımcılığa girmeden, kimseyi ötekileştirmeden, her bir kardeşimizi Kale ve Malatya paydası altında birleştirerek, burayı farklı bir hale getirmeliyiz. Kale'yi büyütmemiz lazım. Hem nüfusunu artırmamız lazım" diye konuştu.

Cumhur İttifakı'nın 15 Temmuz'dan sonra meydanlarda kurulduğunu ifade eden Tüfenkci, "Cumhur İttifakı'yla beraber esasında Türkiye'nin beka meselesi olduğunu ve bu seçimlerin ülkenin geleceğiyle çok yakından ilgisinin olduğunu ifade ediyoruz. Seçimlere girerken de gayet şeffaf bir şekilde 'Bizim ortağımız, birlikte ittifak oluşturduğumuz MHP' diyoruz. Birde karşıya bakın; adamlar ortaklarını bile söylemekten çekiniyorlar. Kimin kiminle, kimin nerede ve nasıl ittifaklar yaptığı hep kapalı kapılar arkasında. Kimi zaman bir şehirde açıkça söylüyorlar, bir şehirde gizleyerek söylüyorlar. Tabloya baktığımızda büyük resimde bir şeyde birleşiyorlar. Türkiye'nin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 17 yılda nereden nereye geldiğini sizler ve bizler yaşayarak gördük. Allah nasip ederse önümüzdeki 4,5 yıl içerisinde de 15 Temmuz'dan sonra karşı karşıya kaldığımız ekonomik saldırıları, ekonomik terörü de hükümetimizin almış olduğu tedbirlerle inşallah kısa zamanda atlattığımızda Türkiye şaha kalkacak" dedi.

Milletvekili Tüfenkci'nin ziyaretleri esnasında bir teyze, "Tayyip Erdoğan'ı Allah başımızdan eksik etmesin. Tayyip Erdoğan'a çok selamımı söyle. O benim kardeşimdir, evladımdır. Allah onu başımızdan eksik etmesin, çok selamımı söyle" dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MALATYALI (5 yıl önce)
    her defasında ce-ha-pe dönemi diyorsunuz ya , siyaset cahilleri chp 1949 dan sonra toplam 7 yıl tek başına iktidarda idi , geri hep demirel , erbakan , özal ve bunların türevleriydi son 17 yılda krediler ve borçlarla ekonomi şişirildi şimdide patlayacak , şimdi yandaşın teki çıkıp ımf ye borcu bitirdik der şimdiden söyleyeyim ımf ye 56 milyar dolar olan borç yine başka yerlerden alınan borçlarla bitirildi akp öncesi toplam borcı 122 milyar dolar olan Türkiye bu gün 384 milyar dolar borcu olan bir ülkedir , hadi bunları geçelim şimdi herkes kendi hesabına bir baksın bakalım 17 yıl önce kimin bankalara , piyasaya ne kadar borcu vardı bu gün kimler bankalara ne kadar borçlu , hadi buyurun buna ekonomik başarı demek için insanın aklını peynir ekmekle yemesi lazım , milletin aklıyla dalga geçen bu siyasetçiler kendi ceplerini doldurmaktan başka bir şey bilmiyorlar ,ama suç bunların değil bunlara destek verenlerindir , o oy pusularına mührü basıp bunları iktidar yapanlar yenilen her yetimin lokmasında ki kul hakkının günahına da ortaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (5 yıl önce)
    1- AK Parti'den Malatya Doğanşehir Belediye Başkan adayı ve aynı ilçenin Belediye Başkanı olan Vahap Küçük, başka partiye oy vereceklerin ikna edilmesi gerektiğini, bunu yapmanın 'ibadet' olduğunu söyledi. Sanırım İslam anlayışı 180 derece değişti!!! 2- AK Parti Yeşiltepe Seçim bürosuna katılan AKP'li m.vekili ve başkanlara, Yeşiltepe halkı tepki gösterildi. Olaya özel harekat ve Çevik Kuvvet Polisleri müdahale etti. Ve yine sanırım takke düştü, kel göründü. Yaz gazeteci...
    0
    0
    Yanıtla
  • Şah (5 yıl önce)
    16 yıldır iktidarda CHP olduğu için mi henüz şaha kalkamadık sayın Tüfenkci?
    0
    0
    Yanıtla