SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ortalamadan Farklı Değil'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, vergi gelirinde Malatya'nın Türkiye ortalamasında olduğunu söyledi.

Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan ve Grup Müdürü Mahmut Polat, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu'nu ziyaret etti. Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Gürsel Özbey'in de yer aldığı ziyaret sırasında konuşan Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu, "Vergi Dairesi Başkanı sayın Ersin Özkan, Malatya'ya geldikten sonra ilk kez bizleri ziyarete geliyorlar. İadeyi ziyarette bulundular. Geç kaldı, erken geldi gibi bir neden aramıyoruz. Hoş geldiler. Her zaman için kapımız açıktır. Bizler de gittiğimizde her zaman bizleri kabul ediyorlar" dedi.

Vergi Dairesi Başkanı sayın Ersin Özkan ise konuşmasında, "İdari mükellef ilişkilerini, resmi ve sivil toplum kuruluşları ile de diyaloga her zaman önem veriyoruz. Ticaret Borsası'na da gecikmiş bir iadeyi ziyarette bulunduk. Ticaret erbabı temsilcilerinden Ticaret Borsası'nı ziyaret ettik. Kayısıların birçoğu Ticaret Borsası'nda işlem görüyor" ifadelerini kullandı.

Bir basın mensubunun, "Dünyada birçok ülkede yaşanan ekonomik krizin Türkiye ve Malatya'ya yansımasında mükellefler vergi ödemede ne durumda?" sorusuna karşılık Özkan, "Türkiye ortalamasından farklı bir durum söz konusu değil. Türkiye ortalamasından ileri veya geride değiliz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız