SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ortalığı Ayağa Kaldırdı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:03:14
Ortalığı Ayağa Kaldırdı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da bunalıma girmesi sonucu saldırganlaşan bir kişi, kaçmak isterken bir polisi cam kırığı ile kolundan yaraladı. 

Olay, Malatya merkez İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Bir kişinin bunalıma girmesi sonucunda çevresine zarar verdiği ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi ile birlikte itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Zemin kattaki dükkanın terasına elinde küçük mutfak tüpüyle çıkan M.E.'nin, polisin iknaları sonucunda elindeki tüp alınırken, ancak şüpheli çevreye ve polislere tehditler savurmaya devam etti.

Polislerin ikna etmeye çalıştığı M.E., oturduğu teras katı penceresinin önünde "Ben dünyaya meydan okuyorum" diyerek tekbir getirdi. Ardından da "Hepinizin pimini çekeceğim" dedi.

Rahatsızlığı nedeniyle zaman zaman bunalıma girdiği bildirilen şüpheli şahıs, teras katın pencere camını kırıp çevreye fırlatırken, "Şimdi benim ne olduğumu ortaya dökeceğim. Ya tövbe eder iman edersiniz, ya da güme gidersiniz" diye konuştu.

M.E. bir süre sonra teras katına girip içerideki malzemeleri yola atmaya başlayınca, polisler de içeri girmeye çalıştı. Ancak malzemeleri polislerin üzerine atınca, polisler geri çekilmek zorunda kaldı.

1 POLİSİ KOLUNDAN YARALADI

Teras kattan dükkana inen şüpheli, bir süre sonra eline cam parçası alarak yolda yürümeye başladı. Arkasından gelen bir polis memurunun biber gazı sıkması esnasında camla polise saldıran şahıs, polisi kolundan yaraladı. Aynı polise ikinci kez saldırmak isterken, polis kendisini kenara atarak kurtulabildi. Daha sonra istikametini değiştirerek kaçmaya başlayan M.E., sıkılan gazın etkisiyle yere yıkıldı. Şahsın elindeki cam alınmaya çalışılırken bazı yakınlarının şüpheliye vurulduğunu sanması üzerine, polisler çevredekileri "Kendisine zarar vermesin diye kelepçe takılıyor" diyerek ikna etmeye çalıştı.

Kelepçelenip üst araması yapılarak araca konulan şahıs, gözaltına alındı. Yaralı polisin de sağ kolundan hafif şekilde yara aldığı belirtildi. Öte yandan, biber gazından etkilenen polis memurlarına ise meslektaşları yardımcı olmaya çalıştı. Bu arada M.E.'nin psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız