SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ortalık Toz Duman!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Genel Kaptanı Özcan Kayhan'ın FANATİK'e yaptığı 'Teşvik verildi' açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Futbol Federasyonu, Kayhan’ın teşvik primi iddialarını ihbar kabul etti. Başkan Vekili Affan Keçeci, konuyu Disiplin Kurulu’na taşıdıklarını söyledi. İddialarda adı geçen futbolcu Önder Deniz Kolgu, menacer Metin Korkmaz ve Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ, Kayhan’ın iftira attığını ileri sürdü.

Türk Telekom Lig A’da son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla Süper Lig’e çıkma şansını Play-Off’a bırakan Malatyaspor’da genel kaptan Özcan Kayhan’ın ortaya attığı ‘teşvik primi’ iddiaları gündeme bomba gibi düştü. FANATİK aracılığıyla İstanbulsporlu futbolcu Önder Deniz Kolgu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un teşvik alıp-verdiğini iddia eden, futbolcu menaceri Metin Korkmaz’ın da Kocaelispor’a para götürdüğünü öne süren Kayhan’ın açıklamaları, Federasyon tarafından ihbar kabul edildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, konuyu Disiplin Kurulu’na sevk edeceklerini ve ilgili kişilerin dinlenmesinin ardından Şike Tahkik Kurulu’nun oluşturulabileceğini açıkladı.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ (İST.B.Ş.BLD.BAŞKANI):

‘Çamur at, izi kalsın’
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ, kendilerinin Malatyaspor’un rakiplerine teşvik primi gönderdiği yönündeki iddiaları gülerek karşıladığını söyledi. Sezon öncesinde çok kaliteli bir takım oluşturduklarını ve 34 hafta boyunca zirve mücadelesinde yer aldıklarına dikkat çeken Gümüşdağ, “Bunlar gülünecek şeyler. ‘Çamur at, izi kalsın’ anlayışıyla yapılmış bu açıklamaları dikkate bile almıyoruz. Kulübümüz çok değerli isimlerle başarıya ulaştı, böyle ucuz işlerin içinde olmayız” ifadesini kullandı.

Ö.DENİZ KOLGU (İSTANBULSPOR):

‘Benim muhatabım değil’
Büyükşehir Belediyespor’dan para aldığı ve son hafta oynanan maçta penaltı yaptırdığı iddiasıyla karşı karşıya kalan İstanbulsporlu Önder Deniz Kolgu, Kayhan’ın kendisinin muhatabı olmadığını söyledi. “Benim sporculuk kariyerimde 15-16 yıllık bir çizgim var. İnsanlar benim duruşumu bilir” diyerek söze giren tecrübeli oyuncu şöyle devam etti: Bu iddiaları ortaya atan kişi ucuz yöneticilik yapmasın. Madem benim penaltı yaptıracağımı biliyordu, neden daha önce açıklamadı? Her sezon bitiminde bu tip iddialar ortaya atılır. Hayatım boyunca bu tür bir teklifle karşılaşmadım. Benim vicdanım rahat. Rahat olmasam, sağ solu arar koştururum. Bu söylemleri kaale bile almıyorum.

TANER GÜLLERİ (KOCAELİSPOR):

‘Korkmaz’la ilgim yok’
Haberde para taşıdığı iddia edilen menacer Metin Korkmaz’ın kendisinin menaceri olmadığını öne süren Kocaelisporlu futbolcu Taner Gülleri, “Biz profesyonel futbolcularız. Malatyaspor maçında 2 gol attım diye, kimse beni töhmet altında bırakamaz. Benim menacerim Metin Korkmaz değil, Hakan Şirin’dir. Buradaki yanlışlık, ortaya atılan iddiaların doğruluk derecesini de gösteriyor” yorumunu yaptı.

METİN KORKMAZ (FUTBOLCU MENACERİ):

‘Özür dilemeliler’
Menacer Metin Korkmaz ise, Kocaelispor-Malatyaspor maçının oynandığı tarihte Rize’de bulunduğunu belirtip, “Benim Kocaeli’de olduğumu ispatlasınlar, ben bu ülkede bu işi yapmam. Benim otel kayıtlarım, uçak biletim elimde. Onur ve haysiyetleri varsa ve bunu ispatlayamadıkları takdirde benden özür dilemeliler. Konuyla ilgili olarak avukatımla görüştüm, yasal girişimlere başlayacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız