SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ortaokul Birincilerine Ödül

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:38:22
Ortaokul Birincilerine Ödül
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezindeki ortaokullarda birinci olan öğrencilere Vali Vasip Şahin tarafından bisiklet hediye edildi.

Malatya’da okul birincisi olan öğrencilerden 50 öğrenciye bisiklet verilmesinin ardından, ödül projesinin ikinci etabında ortaokullarda birinci olan 34 öğrenciye bisikletleri törenle verildi. Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen törene Vali Yardımcısı Abdullah Abit Öztoprak, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, okul yöneticileri, okul birincisi öğrenciler ve velileri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Bulut, öğrencilerin sınav maratonu nedeniyle ödüllerin ancak bugüne bırakıldığını söyleyerek, “Yaz sezonu sürecine girdik, ama sınavlar bu aşamada sonuçlandı. Sayın Valimiz başarılı öğrencilerimizin ödüllendirilmesini arzu ettiler. Ortaokul son sınıfta okuyan öğrencilerimizin gösterdikleri başarıdan dolayı ödüllendiriliyoruz. Bu ödülü Valiliğimiz kaynakları ile gerçekleştiriyoruz. Valiliğimiz ve kurumumuz başarılı öğrencilerimizin arkasında olacaktır. Birinci etap ödüllendirmede sayın valimiz tarafından 50 öğrenciye bisiklet dağıtılmıştı. İkinci etap ödül töreninde ise 34 ayrı okuldan 34 öğrencimize bisiklet veriyoruz. Öğrencilerimiz uygun ortamlarda bisikletlerini kullansınlar” dedi.

Öğrencilere bisikletleri Öztoprak ve Bulut tarafından teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız