SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ortaokul Öğrencisinin Şiir Kitabı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:09:55
Ortaokul Öğrencisinin Şiir Kitabı
A- A+ PAYLAŞ

Merkez Topraktepe Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Sümeyye Kaya yazdığı “Hayat Yaşayınca Değer Bulur” isimli şiir kitabını İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut’a takdim etti.

İl Milli Eğitim Müdürü makamında ziyarete öğrencinin anne ve babasının yanı sıra okul Müdiresi Naciye Dündar, müdür yardımcıları ve öğretmenleri katıldı.

Öğrenciye bir kitap hediye eden Bulut, şiir kitabının hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diledi. Bulut, “Bizi mutlu eden bir gelişme, öğrencimiz katıldığı bir yarışmada şiir kitabı yazmış ve sponsor firma tarafından desteklenmiş, katkı sağlayanları kutlama gerek. Burada en tabi başarı kızımız Sümeyye’nindir” diyerek, daha sonra özetle şunları söyledi:

“Malatya Okuyor Kampanyasıyla bir başarı yakaladık. Malatya Belediyemiz de düzenlediği Malatya Yazıyor Kampanyasıyla destek sağladı. Değerli öğrencilerimiz hem okuyor hem de yazıyor. Bu bizi gururlandırıyor”

Okul Müdiresi Naciye Dündar ise, “Kitabın tanıtımı ve öğrencilerinin başarısını sizinle paylaşmak için geldik. Müdürlüğü'nüzün büyük destek sağladığı Malatya Okuyor Kampanyasını biz de destekliyoruz. Öğrencimiz öğretmenlerinin de teşvikleriyle bir şiir kitabı yazdı. Sponsor olarak Türkcell GSM şirketi katkı sağladı, onlara da teşekkür ediyoruz” dedi.

Sümeyye Kaya da, "Öğretmenlerimizin, okul idarecilerimizin destekleriyle katıldığım bir etkinlikte Türkcell sponsorluğunda bir şiir kitabı yazdım. Türkcell de görevli İrem Paksoy benimle ilgilendi ve destek oldu. Ona ve bana katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız