SON DAKİKA
SON DEPREMLER

OSB'de Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Tutuklandı

0
Güncellendi - 2019-02-28 04:30:44
OSB'de Hırsızlık Yapan 2 Şüpheli Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

1. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir işyerinden akşam saatlerinde malzeme çalan 2 şahıs, jandarma tarafından yakalandı ve mahkemece tutuklandı.

Olayla ilgili olarak Jandarma tarafından Valilik aracılığıyla şu bilgi verildi:

"25.02.2019 günü saat 18.00 sıralarında Malatya İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Yeşilyurt ilçesi Fatih mahallesi 1. OSB. 5. caddede faaliyet gösteren B.M.E. isimli işyerine ait talaş alüminyum deposundan (1.500) Kg ağırlığında yaklaşık (15000) Tl. değerinde malzemenin kilit kırmak sureti ile çalındığı tespit edilmiştir.

Olayla ilgili Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ile görüşülerek alınan talimatı doğrultusunda adli tahkikata başlanmış, Olay Yeri İnceleme birimi tarafından olay yerinde incelemelerde bulunulmuştur.

Olayın fail ya da faillerini bulmaya yönelik yapılan araştırma ve istihbarı araştırmalar neticesinde; 240 saatlik işyeri kamera kayıtları ile PTS kayıtları incelenmiş, hırsızlık olayında kullanılan plakası olmadığı tespit edilen araç ve içerisindeki şüpheli şahısların görüntülerine ulaşılmıştır. İl J.K.lığı JASAT ekibi ile yapılan koordineli çalışmalar neticesinde, hırsızlık olayında kullanılan şüpheli aracı kullanan M.T. ve araçta bulunan Y.A. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüphelilerin yakalanmasına müteakip, olayda kullanılan aracın bulunmasına ve tespitine yönelik İl J.K.lığı İsth.Şube ekipleri ile araştırmalara derinlik kazandırılarak olayda kullanılan plakası bulunmayan araç tespit edilerek, OYİ birimi tarafından araç üzerinde incelemelerde bulunulmuş, çalınan malzemeler ile aynı özellikte alüminyum talaş artıklarına aracın çeşitli yerlerinde rastlanarak incelenmek üzere numune alınmıştır.

Şüpheli M.T. ve Y.A. isimli şahıslar 27.02.2019 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Malatya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir."

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız