SON DAKİKA
SON DEPREMLER

OSB'de ''Öldürmeye Teşebbüs'' İddiası..

A- A+ PAYLAŞ

1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir firmanın üst düzey yetkilisini, işten çıkarılan bir kadın işçinin yeniden işe alınması için otomobiline binerek tehditte bulunup, öldürmeye teşebbüs ettiği öne sürülen şahıs aranıyor. Saldırıya uğrayan firma yetkilisinin bir pazarlama şirketinin yetkilisi ve Türk Halk Müziği'nin önemli kaynaklarından, sanatçı merhum Hakkı Coşkun'un oğlu Sıddık Coşkun olduğu bildirildi.

Jandarma, 1. OSB'de hafta sonunda yaşanan olayı "Adam Öldürmeye Teşebbüs" başlığı altında, özetle şöyle duyurdu:

"26.11.2005 günü saat 18.30 sıralarında Malatya Merkez 1. Organize Sanayi Bölgesi 5 cadde de faaliyet gösteren Turbo Hizmet Pazarlama yetkilisi Sıddık COŞKUN (Hakkı oğlu 1950 d.lu, Yeşilyurt nf.kyt.), aracı ile fabrika önünde iken, araca Vahap D.’nin bindiği ve ön koltuğuna oturarak 'haydi hareket et, burada durma' dediği ve 5. caddenin yol kavşağının kuytu bir yerinde Sıddık COŞKUN' a belinden tabancayı çekerek 'işten çıkardığınız Z.G. 'yi tekrar işe alacaksın' diyerek aralarında geçen münakaşa sonucu silahını ateşlediği, Sıddık COŞKUN' un Vahap D.'nin elinden tuttuğunu, silahtan (2) el ateş edildiğini ve olaya müteakiben şahsın kendisini bekleyen kırmızı bir araçla olay yerinden firar ettiğini, olayda ölen yada yaralanan olmadığını, olay yerinde (2)adet 7,65 mm çapında Geco marka boş kovan ve (1) adet deforme olmuş boş kovan mermi çekirdeğinin ele geçirildiğini.."

Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini, şahsın yakalanmasına çalışıldığını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız