SON DAKİKA
SON DEPREMLER

24 Saat İçerisinde 6 Yangın

0
Güncellendi - 2017-09-10 02:25:38
24 Saat İçerisinde 6 Yangın
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, il merkezi,  OSB, Darende, Akçadağ, Arguvan ve Yeşilyurt ilçelerinde 6 ayrı yangına müdahale ettiler.  OSB'deki bir fabrikada çıkan yangın kısa sürede söndürülürken, Darende’deki yangında 70 ton samanın bir bölümü yandı.

-KAYISI FABRİKASINDA YANGIN

2.Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren kayısı fabrikasının bahçesinde çıkan yangın, tesise sıçramadan söndürüldü.

Yangın, 2. Organize Sanayi Bölgesi 7. Cadde üzerinde faaliyet gösteren bir kayısı fabrikasının bahçesinde meydan geldi. Bahçede bulunan atık malzemelerin bilinmeyen bir sebepten dolayı yanmaya başlaması üzerine, olay itfaiyeye ihbar edildi.

Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, fabrikaya sıçramadan söndürüldü.

-SAMAN YANGINI

Darende’nin Akçatoprak Mahallesinde Halis Kurnaz'a ait ev ile besi damı arasında stoklanmış samanda gece geç saatlerde başlayan yangın, Malatya-Kayseri  Karayolundan geçenlerin ihbarı üzerine bölgeye  Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına alan itfaiye ekipleri, uzun çalışmalar sonucunda yangını eve ve besi damına zarar vermeden söndürdüler.

Tekrar yanma ihtimali bulunan yaklaşık 70 ton samandan geri kalanlar, iş makineleri ile itfaiye ekiplerinin de desteği ile güvenli bir alana taşındı.

Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

BAHÇE, ANIZ VE ARAZİ YANGINI…

Bu arada, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından Yeşilyurt’un Kuşdoğan Mahallesi'ndeki bahçe yangınına, Arguvan’ın Morhamam Mahallesi'nde meydana gelen anız yangınına ve Akçadağ ilçesinin Aydınlar Mahallesi'ndeki arazi yangınına da müdahalede bulunuldu.

Öte yandan, merkez Çukurdere Mahallesi Veziroglu  Sokak  üzerinde faaliyet gösteren bir ekmek fırınına ati baca yangını da büyümeden söndürüldü.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

OSB'deki fabrikada yangın

Aydınlar'daki yangın

Darende'deki yangın

Kuşdoğan'daki yangın

Morhamam'daki yangın

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız