SON DAKİKA
SON DEPREMLER

OSB'lerde 3 Günde 16 Kaza!..

A- A+ PAYLAŞ

1. ve 2. Organize Sanayi Bölgelerinde (OSB) 3 günde 16 iş kazası meydana geldi. Bu kazalarda 15 kişinin yaralandığı, iki aracın da hasar gördüğü bildirildi.

İŞTE KAZALAR..
2.OSB’deki pekmez fabrikasında çalışan B.G., merdivenlerden dengesini kaybederek düştü ve Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi.

1.OSB 4. Caddede faaliyet gösteren kargo merkezi içerisinde İ.O. yönetimindeki 33..1310 plakalı kamyon ile geri manevra yaparken O.P.’ye ait park halindeki 34..34 plakalı otomobile çarparak hasara yol açtı.

1.OSB’deki tekstil fabrikasında ustabaşı H.T. gözetiminde çalışan H.D. adlı işçi buhar kazanındaki kumaşları çıkarmak için buhar kapağını açtığı sırada sağ el bilek kısmı yandı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

1.OSB’deki tekstil fabrikasının inşaatı devam eden bölümünde Ö.Ü. nezaretinde çalışan B.A. adlı işçinin çıktığı iskeleden dikkatsizlik sonucu düşerek yaralandığı bildirildi.

1.OSB’deki bir tekstil fabrikasının boyahane bölümünde S.K. gözetiminde çalışan M.Y. adlı işçi, ayağının kayması sonucu düşerek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

1.OSB’deki iplik fabrikasının inşaatında Ö.T. nezaretinde çalışan E.Y. adlı işçinin dikkatsizlik sonucu kafasına demir düşmesi sonucu yaralandığı bildirildi.

2.OSB’deki maden fabrikasında ustabaşı M.A. gözetiminde çalışan V.S. adlı işçinin ayağının kayması sonucu düşerek sağ el bilek kısmından yaralandığı, hastanede tedavi edildiği belirtildi.

1.OSB’de iplik fabrikasında çalışan R.S. adlı işçi dikkatsizlik sonucu klima odasının kapısına sol el serçe parmağını sıkıştırarak yaralandı.

2.OSB’deki madencilik fabrikasında spiral taşı ile çalışan K.K. adlı işçi, taşın son el bileğini kesmesi sonucu yaralandı.

1.OSB’deki bir inşaat şirketinde çalışan R.K., çalıştığı forkliftten uzaklaştığı sırada düşerek sağ bacağını incitti, Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

1.OSB’deki gıda fabrikasında Y.N. adlı işçi çalıştığı palete çenesini çarparak yaralandı.

1.OSB’deki çorap fabrikasında B.T. adlı işçi gömleğinin kolunu çalıştığı makineye kaptırması sonucu sağ kolundan yaralandı.

2.OSB’de bulunan kayısı fabrikasında çalışan H.Y. adlı işçinin, çalıştığı yerdeki iskeleden düşerek yaralandığı bildirildi.

1.OSB’deki bir iplik fabrikasında sıva yapmakta olan Ö.T.adlı işçi, çıktığı merdivenden düşerek kaburgalarından yaralandı.

1.OSB’deki bir iplik fabrikası çalışanı R.Ş., temizlik yaparken kapıya elini sıkıştırdı ve sağ el serce parmağından yaralanarak hastanede tedavi edildi.

1.OSB’deki tekstil fabrikasında makine temizliği yapan H.E., makine kapağının sol el başparmağını ezmesi sonucu yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız