SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Osman Abi Mesai Arkadaşımızdı"

0
Güncellendi - 2019-07-15 03:05:21
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. Başkan Güder, belediye başkanlığı görevinin zor bir görev olduğunu belirterek, “Her bireye karşı sorumluluğumuz var” dedi.

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ve AK Parti Kuluncak İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Yilgen ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek istişarede bulundu. Burada konuşan Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, “Bugün Battalgazi Belediyesi'nde sayın başkanıma hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine bu sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ise, “Osman Abi bizim mesai arkadaşımızdı, Belediye Başkanı oldu. Bizde çok mutlu olduk. Kendisine hayırlı olsun diyorum, inşallah başarılı olacağına da inanıyorum. Allah hayırlı etsin” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de, belediye başkanları olarak önemli sorumluluklar üstlendiklerini belirterek, “Belediyecilik ve aynı zamanda Belediye Başkanlığı çok zor bir görev. Çünkü size oy versin, vermesin, o belde veya o ilçedeki herkesin sorumluluğunu siz üstlenmiş oluyorsunuz. Her bireye karşı sorumluluğumuz var. Her birey kendi yaşamını kolaylaştırma adına sizlerden beklentileri oluyor. İnşallah başkanım Kuluncak'ta, bizlerde Battalgazi'de ilçe sınırları içerisinde bulunan her vatandaşımıza hizmet etme adına, onların haklı arzu ve isteklerini yerine getirme adına çaba ve gayret sarf ediyoruz. Bundan sonrada sarf etmeye devam edeceğiz. Başkanımın da ilk dönemi, bizimde ilk dönemimiz. Almış olduğumuz bayrağı yukarılara çıkarmak adına elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Başkanımın da yeni görevinin kendilerine hayırlı olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyor, bizleri ziyaretlerinden ötürüde kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız