SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Osman Abinin Son Bombası!..

A- A+ PAYLAŞ

“Mıh Osman” diye tanıdığımız Osman Çağlı; esprili kişiliğiyle, hazır cevaplığıyla, yüzlerce “Malatya Öyküsü”nün kahramanıdır. Çağlı’nın son bombası, Valinin eşine verdiği yanıt..

…

Osman ağabey, geçtiğimiz hafta sonunda “Malatya’da Malatyalılar Derneği”nin Özel İdare Salonu’nda yapılan genel kurulundadır. Genel kurulu izleyen Vali Osman Derya Kadıoğlu, çıkarken Osman ağabeyi görür. Vakit, yemek vaktidir. Osman ağabeyle, selamlaşır, hatırlaşır. Sonra da “Karnın aç mı? Yemeğe gidiyorum, seni de götüreyim..” der.

Bir Malatyaspor kongresindeki konuşmasında, kulübün yemeklerine çağrılmamasına sitem ederken, “Ağzımızda dişimiz mi yok zannediyorsunuz da bizi yemeğe çağırmıyorsunuz..” sözleriyle hatırlanan Osman ağabey, Vali’nin son davetine “Her zaman bir öğünlük yiyecek yerimiz var..” diyerek icabet eder.

Çöşnük’teki “Hacı Mustafa”nın lokantasına gidilir. Maç için gelen Denizlispor takımı, başka davetliler filan.. Lokanta kalabalıktır.

Osman ağabey, Vali Kadıoğlu ile birlikte oturur. Önceden planlandığı anlaşılan yemek eşlidir. Vali’nin eşi Tülay Kadıoğlu, masanın tek eşsiz konuğu olan Osman ağabeye, “Hanımın nerede Osman amca?” diye sorar.

Osman ağabeyin, “silah ruhsatı türünden" mülhem bomba yanıtı o anda gelir:

“Biz hanımı, evde bulundurmaya çevirdik..”

Malum; silah ruhsatı "taşıma veya bulundurma" diye sınıflandırılmaktadır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız