SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Osman Amca'yı Zorlayan Sahne!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un kurucularından, eski Beden Terbiyesi Bölge Müdürü, Malatya'nın renkli simalarından "Mıh Osman" lakaplı 87 yaşındaki Osman Çağlı, TRT 1 televizyonunda yayınlanmakta olan ve ilginç, renkli simaların yaşamlarının konu edildiği "Bir İnsan Bir Hikaye"de yeralacak. Malatya'ya gelen TRT ekibi, çekimlerini tamamladı. Programın, önümüzdeki günlerde yayınlanacağı belirtildi.

TRT 1 televizyonunda öğle saatlerinde yayınlanan ve yaklaşık 30 dakika süreli olan program için yönetmen Gülşen Saru ile teknik görevliler Bülent Mortaş, Yusuf Zorlu, Mutlu Yaşar ve Celal Çetinkaya'dan oluşan ekip Malatya'ya geldi ve 3 gün süreyle, Osman Çağlı'nın Malatya'daki yaşamını görüntüledi.

Önümüzdeki 2 hafta içerisinde yayınlanacağı, kesin yayın gününün önceden duyurulacağı programda, Osman Çağlı'nın; evinde, kentteki günlük yaşamında, parkta, Şire Pazarı'nda, Orduzu Pınarbaşı'nda, Yeşilyurt'taki kayısı bahçelerinde yapılan çekimlere yer verileceği bildirildi. Programda Çağlı'nın Malatya'daki günlük yaşamı, kentteki rutin ziyaretleri ve sohbetlerinin yanı sıra, bazı anılarının da yer alacağı belirtildi.

Çağlı'nın günlük yaşamı görüntülenirken, program ekibinin evden çıkışında, eşi tarafından öpülerek uğurlanması sahnesini de çektiği belirtilirken, bu sahneyi Osman Çağlı, "40 yıl geçmiş.. Öpmeyi unutmuşuz.. Allah vere de neşretmeyeler (yayınlamayalar).." diyerek anlattı.

FOTOĞRAFLAR: Osman Çağlı'nın, haftada birkaç kez yerel gazeteleri okumak üzere uğradığı Valilik Basın Bürosu'ndaki çekimde, Çağlı ve program ekibi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız