SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Osman Fırat EYMS'den Ayrıldı

0
Güncellendi - 2017-07-05 18:12:16
Osman Fırat EYMS'den Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un geçen yılki kadrosunda yer alan tek Malatyalı futbolcusu olan sol bek Osman Fırat, 2. Lig ekibi Tuzlaspor ile anlaştı.

Tuzlaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Transferde Yeni Malatyaspor’dan stoper 1984 doğumlu Osman Fırat ile 2 yıllık anlaşma sağlandı” denildi.

Osman Fırat, Evkur Yeni Malatyaspor’da geçtiğimiz sezon 4 karşılaşmada 286 dakika görev aldı ve 1 sarı kart, 1’de kırmızı kart gördü.

Tuzlaspor'da Malatyalı Teknik Direktör Osman Gökhan görev yapıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kamil (6 yıl önce)
    Çok iyi olmuş sevindim Osman başarılar orda yatarak maaş alamazsın ama diyim
    0
    0
    Yanıtla
  • Osmanın bir Malatyalı olarak Takımda kalması gerekmezmiydi sen nasıl Malatyalısın Ben çok çok üzüldüm oynadığı Maçlarda görevini 4 - 4 lük yapan insan işin rast gelsin ama başkan yanlış yaptın
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür (6 yıl önce)
    GÜLE GÜLE GÜZEL İNSAN. BİR MALATYALİ OLARAK MEMLEKETİNDE RAHAT BİR SEZON YAŞATMADILAR SANA. YİNEDE GÖREV ALDIĞIN MAÇLARDA EN İYİSİNİ YAPTIN. YOLUN AÇIK OLSUN 44 NUMARALI FORMANIN SAHIBI
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Osman çok karakterli efendi bir futbolcu en iyisini yapmış hayırlı olsun zaten bu onun son transferi şerif hocam evladı ile ne kadar gurur duysa haklıdır.
    0
    0
    Yanıtla