SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Osmanlıspor'da Buz Dönemi

0
Güncellendi - 2017-09-22 03:32:26
Osmanlıspor'da Buz Dönemi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 6. haftasında Antalyaspor’la karşılaşacak olan Başkent ekibi, yeni teknik direktörleri İrfan Buz yönetimde çalıştı.

Osmanlıspor’da İrfan Buz dönemi başladı. Bülent Uygun’un istifasının ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan İrfan Buz, takımın başında antrenmana çıktı. Tecrübeli teknik adam, saha içerisinde oyuncularıyla birer birer tokalaştıktan sonra yaklaşık olarak 10 dakika motivasyon içerikli konuşma yaptı.

Teknik Direktör İrfan Buz nezaretinde ilk antrenmanına çıkan mor-sarılı ekip, antrenmana ısınma koşusuyla başladı. Daha sonra topla ısınmaya yönelik pas çalışması yapan oyuncular, dar alanda çeşitli pas organizasyonlarında bulundu. Günün tek çalışması 3 takım halinde dönüşümlü olarak oynanan çift kale maçla son buldu. 1 saat süren antrenmana hafif adale ağrısı bulunan Tiago Pinto katılmadı.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • MALATYALI (6 yıl önce)
    İRFAN HOCA İYİ ADAMDIR, ADAM GİBİ ADAMDIR , HAYIRLI OLSUN HOCAM...
    0
    0
    Yanıtla
  • sporxtra (6 yıl önce)
    az söylemedik,bu 8-0'lık Ertuğrul sağlam'ı almayın diye.n'oldu? duygusallığa yer yokmuşmuş,yok bilmem daha neler.İrfan hocayı göndermemekle hata yaptınız..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan Ciftci (6 yıl önce)
    Adam gibi teknik adam İrfan Hocam'a yeni görevinde başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkan (6 yıl önce)
    Başarılı olduğunda acaba suratınızdaki hala Gevrek bakış olacak mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)Berkan isimli kullanıcı yorumuna
    süper bir yazı .kısa ve öz bütün kalbimle katılıyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    Hayırlı olsun irfan Hocam. Malatyalı olarak seni unutmayacağım. Malatya için göz yaşı dökülenler unutulmaz. Seni seviyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (6 yıl önce)
    inşallah pişman olmayız
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    İrfan Buz osmanlisporla anlasti.vizyon sahibi olmayan bir yönetim ; yilmaz vural ;sergen yalcin ;riza çalımbay gibi hocalardan baska hoca bilmeyen taraftar. bu hocalarin artık takima bir sey veremeyecegini bilemeyen sozde malatyasporlular .bu yonetim; siz taraftarlar bu lig vizyon sahibi yönetim ve hocalarin oldugu bir lig .irfan buz gibi bir hocanin 3 ~4 sene içinde nerelere geleceğini göreceksiniz ama ne yazikki malatya camiasi hep sizlerin elinde oyuncak olup duracak...malatya ya 1ligde başarılar...goztepe basaksehir gibi neden yonetimimiz yok ama bu taraftara boyle yonetim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Güneş (6 yıl önce)
    İrfan hocaya tebrikler. Malatya'ya dönecek iddialarını boşa çıkardı. Aslında dönecek gibi bir durum yoktu, sadece hayalini olacak gibi yazan bir yerel medyamız var o sebepten haber(!) oldu. karakterli insan yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmett (6 yıl önce)
    Bence irfan hoca başarılı olacak bakîn görün
    0
    0
    Yanıtla