SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ÖSS Sayısal Malatya 1'incisi Fen Lisesi'nden..

A- A+ PAYLAŞ

20 Temmuz Çarşamba günü sonuçları açıklanan 2005 Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS)'nda, Sayısal puan türünde Türkiye 144'üncüsü olan Malatya Fen Lisesi mezunu Vahap Barış Esen'in, bu türde aldığı 376.417 puanla Malatya birincisi olduğu bildirildi.

Vahap Barış Esen'in Sözel puan türünde 371.260 puanla Türkiye 226'ncısı, Eşit Ağırlıkta ise 374.646 puanla Türkiye 163'üncüsü olduğu açıklandı.

Malatya Fen Lisesi'nden bu yıl mezun olan Vahap Barış Esen, üniversiteye hazırlandığı Final Dersanesi tarafından basına tanıtıldı. Tatilden henüz döndüğünü belirten Esen, üniversite öğrenimindeki tercihi konusunda henüz kafasında net bir karar oluşmadığını, başarısının okulda ve dershanedeki eğitim-öğretim kadrosunun yönlendirmelerinin yanı sıra düzenli çalışmayla ortaya çıktığını bildirdi.

Dershane yöneticisi Hasan Doğan, "Öğrencimizi ve Malatya Fen Lisesi'ni kutluyoruz. Barış, ilköğretimden itibaren dershanemizin öğrencisiydi." dedi ve başarılı öğrencilerini 1.000 YTL ile ödüllendirdiklerini söyledi.

Malatyalı olan Vahap Barış Esen'in, eski adı Turan Emeksiz Lisesi olan Malatya Lisesi'nde de uzun yıllar tarih öğretmeni olarak görev yapan Ali Esen'in oğlu olduğu, ablasının da halen Tıp Doktoru olarak görev yaptığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız