SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ÖSS Vukuatsız Gibi!

A- A+ PAYLAŞ

Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) yapıldı. Malatya’da 26 bin 614 aday bir yükseköğretim kurumunda okuma şansı elde etmek için ÖSS’de ter dökerken ilimizdeki sınavın sakin ve olaysız geçtiği bildirildi.

Saat 09.30’da başlayan ve kesintisiz 195 dakika süren ÖSS’ye ilimizdeki E Tipi Cezaevinde kalmakta olan 19 kişinin de katıldığı öğrenildi.

Sınava giren öğrenciler dersliklerde ter dökerken, aileleri de sınav salonu dışında çocuklarını yalnız bırakmadılar.

ÖSS Malatya İl Sorumlusu Prof.Dr. Mustafa Kılıç, sınavda herhangi bir olumsuzluk ve olay yaşanmadığını bildirdi. Kılıç, cezaevinden 27 başvuru olduğunu, 8'inin tahliyesi nedeniyle 19'unun cezaevindeki sınava katıldıklarını söyledi.

VUKUAT..
ÖSS il temsilcisi “vukuat yok” derken, Polis Vukuat Raporu’nda başkasının yerine sınava girilmesi olayı yeraldı. Polis Raporu’na göre, Cumhuriyet Lisesi’nde görevli 29 yaşındaki F.S., ÖSS’ye 22 yaşındaki E.Y. adlı bayanın yerine 24 yaşındaki F.S.’nin dirdiğini, sınav giriş ve kimlik belgesindeki fotoğrafın F.S.’ye ait olduğunu bildirdi. F.S. ve E.Y. hakkında “Gerçeğe Aykırı Evrak Tanzimi” suçlamasıyla yasal işleme başlandı.

ŞEKER DAĞITTILAR..
Şekerbank tarafından sınava giren öğrencilere şeker dağıtıldı. Şekerbank Malatya Şube Müdürü Elif Aktan ve beraberindeki Şekerbank görevlileri, Atatürk Kız Lisesi ile Türkiyem İlköğretim Okulu'nda sınava giren öğrencilere şeker dağıtarak heyecanlarına ortak oldu.

Şekerbank Malatya Şube Müdürü Elif Aktan, öğrencilerin hayatlarının önemli dönüm noktalarından birisi olan ÖSS öncesinde moral vermek istediklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız