SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ÖSYM'den LYS Açıklaması

A- A+ PAYLAŞ

ÖSYM Başkanlığı, 25 Nisan 2011 günü (yarın) başlaması planlanan 2011-LYS başvurularının, YGS sonuçlarının açıklandığı andan itibaren başlayacağını ve adayların başvurmalarını sağlayacak kadar süre uzatılacağını açıkladı.

ÖSYM’den yapılan yazılı açıklamada, 27 Mart 2011’de yapılan Yükseköğretim Geçiş Sınavı (2011-YGS) değerlendirme çalışmalarının tamamlandığı ifade edilirken, YGS sınav sonuç değerlendirmeleriyle ilgili olarak kamuoyunda "şifreli soru/cevap" şeklinde yer alan konunun ÖSYM ve adli kurumlar tarafından araştırıldığı ve çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

ÖSYM açıklaması şöyle: "27 Mart 2011 tarihinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavının (2011-YGS) değerlendirme çalışmaları tamamlanmıştır.

Sınav sonrası kamuoyunda süregelen iddialar Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tüm boyutları ile araştırılmaktadır. Başsavcılığın araştırmaları tamamlandığında 2011-YGS sonuçları açıklanacaktır.

25 Nisan 2011 günü başlaması planlanan 2011-LYS Başvuruları da YGS sonuçlarının açıklandığı andan itibaren başlayacak ve adayların başvurmalarını sağlayacak kadar süre uzatılacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız