SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ot Toplamaya Gitti, Ölü Bulundu..

A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan'ın Buzluk Köyü'nde ot toplamaya giden kadın ölü bulundu. Öte yandan, Yeşilyurt'ta bir işçi elektriğe kapılarak öldü.

YAZIHAN'DA..
Yazıhan ilçesine bağlı Buzluk Köyü Başpınar Mezrası'ndaki evinden Pazartesi günü 16.00 sıralarında, ot ve çalı toplamak için ayrılan ve geri dönmeyen 65 yaşlarındaki Elif Ayhan, yakınları tarafından aranmaya başlandı.

Ayhan, araştırmalar sırasında, evine yaklaşık 500 metre uzaklıktaki patika yolda, hayvanları için topladığı bir çuval ot ve yaklaşık 20 kilo odunun yanında ölü olarak bulundu ve durumdan jandarma haberdar edildi.

Cesette yapılan ilk incelemede herhangi bir darp, cebir, kesici, dürtücü ve ateşli silah yarasına rastlanmamasına karşın, ceset "şüpheli ölüm" kaydıyla otopsi için Adli Tıp Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

YEŞİLYURT'TA..
Öte yandan, Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce Köyünde Hasan Özgür'e ait bahçe evi inşaatında çalışmakta olan 28 yaşındaki Ramazan Balta adlı işçi, inşaat yakınındaki telin dolaşıklığını açmak için elindeki teli sallarken, tel yüksek gerilim hattına değdi ve genç işçi elektriğe kapıldı. Balta'nın olay yerinde öldüğü, Yeşilyurt Cumhuriyet Savcılığı'nın soruşturmaya başladığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız