SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öteki Kadın

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:46:05
Öteki Kadın
A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 02 Mayıs 2014

Yapımı :2014 - ABD

Tür : Komedi

Süre: 109 Dak.

Yönetmen : Nick Cassavetes

Oyuncular : Cameron Diaz ,  Kate Upton ,  Leslie Mann ,  Nikolaj Coster-Waldau ,  Nicki Minaj

Senaryo : Melissa Stack

Yapımcı : Julie Yorn

Film Özeti

Erkeklerle ilişkilerinde son derece seçici ve dikkatli olan Carly (Cameron Diaz), birkaç haftadır Mark (Nikolaj Coster-Waldau) birliktedir. Erkek arkadaşının ani bir şekilde şehir dışına gitmesinde şüphelenerek evine gider, ancak burada çok büyük bir sürprizle karşılaşır: Mark, uzun bir süredir Kate (Leslie Mann) ile evlidir. Bu ikili Mark'tan intikam almaya karar verdiklerinde, kendilerinden çok daha genç bir başka kadınla (Kate Upton) daha ilişkisi bulunduğunu öğrenirler. Bir araya gelen üçlü, Mark'ın hayatını cehenneme çevirmeye ant içecektir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız