SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ötekilere' Dürüm!

A- A+ PAYLAŞ

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz’ın iki günlük Malatya ziyareti kapsamında Cumartesi akşam Malatya Belediyesi’ni ziyaretinin ardından belediyenin Bakan ve beraberindeki misafirlere verdiği yemekte ev sahibi adına "mahçup eden" görüntüler yaşandı.

Bakan Yılmaz’ın basın mensuplarına ve diğer ilgili kurumlara gönderilen Cumartesi günkü programında akşam yemeğinin Kaburga Sofrası Lokantası’nda yeneceğine ilişkin bilgi olmasına rağmen, bakanın yanı sıra Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısına katılmak üzere Malatya’ya gelen Bingöl Valisi ve Devlet Planlama Teşkilatı’ndan gelen diğer konuklara Belediye’nin yemek vereceği duyuruldu.

Bakan Yılmaz ve beraberindekiler, Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki iş platformu üyeleri ile toplantının ardından Belediyeye geçti. Bakanın kısa süren ziyaretinin ardından yemeğin, giriş katındaki yemek salonunda verileceği duyurularak, Belediye Sarayının giriş katındaki salona inildi. Ancak en fazla 15 kişinin yemek yiyebileceği salona Bakan Yılmaz’ın yanı sıra Vali ve Milletvekilleri sığarken, Devlet Planlama Müsteşarlığı ile Bakanlıktan gelen bazı üst düzey görevliler ve diğer illerden gelen misafirlere, korumalara salonun dışında ayakta ekmek arası dürüm ile ayran ikram edildi.

Bakan ve beraberindekilere yemek vermekte ısrar eden ancak daha öncesinde yemeğe yönelik hiçbir hazırlığı bulunmayan Belediye’nin Bakanlık personeli ve Devlet Planlama Müsteşarlığında görevli konuklara ayakta dürüm ikram etmesi utandıran görüntülere sahne olurken, AKP'li bazı milletvekilleri de yemek organizasyonuna tepki gösterdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız