SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otel İçin Yeni Karar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Mayıs ayı son toplantısında Altın Kayısı Oteli'nin yeniden satışa çıkarılması ve sondaj makinesi yerine başka ihtiyaç duyulan makinenin alınması kararlaştırıldı.

İl Özel İdaresi Salonu'nda Meclis Başkanı Naci Şavata başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi gündemindeki maddeleri görüştü. Gündem gereği, meclise İl Özel İdaresi'na ait olan 4 yıldızlı Altın Kayısı Oteli'nin 3 kez satışa çıkarılmasına rağmen alıcı bulunamamasından en az 20 yıllığına tekrar kiraya verilmesi teklif edildi. Meclis üyelerinin görüşü alınmasından sonra Altın Kayısı Oteli'nin bir kez daha satışa çıkarılması yönünde karar alındı.

Toplantıda ayrıca, önceki meclis toplantısında alınan kararla 1 milyon 950 bin TL ayrılarak, İl Özel İdaresi'ne bir sondaj makinesi ve bir de kanal kazıcı makine alınması kararı değiştirilerek, kanal kazıcı makinesinin alınması, kalan para ile de sondaj makinesi yerine İl Özel İdaresi'nin ihtiyacı olan makinenin alınması kararlaştırıldı.

İl Genel Meclisi'ne verilen bir önerge ile köyde boş olan okulların köylüler tarafından ihtiyaç duyulduğunda kullanılması yönündeki teklif de, komisyonda görüşülmek üzere havale edildi.

Ayrıca, Karakaya Baraj Gölü'nde Kömürhan köprüsü Kumluyazı mevkiinde Cumali Çakırbay tarafından müracat edilerek ağ kafeslerde alabalık tesisi açma için 15 yıllık ruhsat isteme talebi de ilgili komisyona havale edildi.
Arguvan ilçesi Çobandere Köyü isminin Şotik olarak değiştirilmesi teklifi de, olumsuz rapor verilmesi nedeniyle meclis üyelerinde red edildi.

İl Genel Meclisi, Mayıs ayı son toplantısını tamamlarken, 1 Haziran günü saat 14.00'te toplanmayı kararlaştırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız