SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Otel Otel Geziyoruz!'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Malatyaspor'da, eski futbolcu alacaklarındaki pürüzlerin giderilmesi için çalışmalar devam ederken, Pazartesi günü Türkiye Futbol Fedarasyonu ile bir görüşme yapılması planlanıyor.

Konuyla ilgili bilgiler veren Malatyaspor Genel Menajeri Cem Yücel, eski futbolcu alacaklarındaki pürüzlerin giderilmesi amacıyla görüşmelerin sürdürüldüğünü ifade ederek, "Şu anda otel otel gezerek, eski futbolcuların alacaklarını ödelemeleri konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Bu görüşmelerden olumlu sonuçlar alabilmek adına çalışmalarımız hız kazandı. Bildiğiniz gibi son noktadayız ve zamanımız kalmadı. Bir an önce bu konuyu halletmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Ben gelişmelerin olumlu
geçeceğine ve 1-2 gün içerisinde pürüzleri gidereceğimize inanıyorum" dedi.

FEDERASYONLA GÖRÜŞME PAZARTESİ GÜNÜ
Yücel, bu arada transfer yapabilmek amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu ile bir görüşme yapacaklarını kaydederek, "Aslında federasyon ile bugün bir görüşme yapmayı planlıyorduk. Ancak yayın ihalesi nedeniyle yoğun bir çalışma olduğu için randevu alamadık. Büyük ihtimal Pazartesi günü görüşeceğiz. Tabi federasyonla yapacağımız görüşme öncesinde eski futbolcu alacaklarını netleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

"TRANSFER YAPMAMIZ ŞART"
Görüşmelerin sürdürüldüğü esnada transferde de çalışmaların devam ettiğini söyleyen Yücel, "Takımın Antalya'daki kampına 4 futbolcuyu kattık. Bunun yanında 4 futbolcu daha bizden gelecek haberi bekliyor. Takımın transfer yapması şart. Transfer yapamazsak, bu çalışmalarımızın da bir anlamı olmaz. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz ve ben olumlu sonuçlar alacağımız umut ediyorum" ifadesine yer verdi.

Öte yandan, Malatyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın ise Cuma akşamı düzenlenecek gecenin Malatyaspor'un kurtuluşu olacağına inandığını söyleyerek, "Malatya şehrinin ve iş adamlarının Malatyaspor'a sahip çıkması lazım. Bu bir nevi Malatya şehrinin ve iş adamlarının sınavı olacaktır. Belediye Başkanımızın bize maddi yardımlarında oluşturduğumuz komisyon ve daha sonrada Malatyaspor'u seven insanlardan oluşturduğumuz komisyon ile şeffaflığımızı gösterdik. Bu nedenle düzenlenecek olan geceden Malatyaspor'un en iyi şekilde çıkarak, şahlanacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

"YÖNETİMİ DAHA DA GÜÇLENDİRMEK İSTİYORUZ"
Aydın, Malatyaspor'un geleceği açısından ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını sözlerine ekleyerek, "Yönetim olarak Malatyaspor'un bulunduğu durumdan kurtulması adına ne gerekiyorsa yaptık. Aldığımız kongre kararıyla yönetimi daha da güçlendirmek istiyoruz. Şunu da söylemek istiyorum ki, eğer Belediye Başkanımız ve Sayın milletvekilimiz Öznur Çalık, bize iyi bir yönetim var derlerse, bu oluşacak yönetime de seve seve destek vermeye hazırız. Bizim için önemli olan Malatyaspor'un geleceğidir. Ama bir
kez daha söylemek istiyorum ki, ben Malatyaspor'un düzenlenecek geceden şahlanarak çıkacağına inanıyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız