SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oteldeki Belediye Eğitimi Sona Erdi

0
Güncellendi - 2019-09-28 02:16:33
Oteldeki Belediye Eğitimi Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği ile gerçekleştirilen "Belediye Akademisi, Malatya İl ve İlçe Belediyeleri Eğitim ve İstişare Programı" sona erdi.

Türkiye Belediyeler Birliği sponsorluğunda 23 Eylül Pazartesi günü başlayan Eğitim Programı kapsamında katılımcılara;

Doç. Dr. Gülsüm Gülnaz Gültekin, Etkili İletişim ve Motivasyon, Tahir Tekin ise 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu ve 5393 sayılı Belediye Kanunu hakkında,

24 Eylül Salı günü, Yüksek Şehir Plancısı Ayşe Ünal, 3194 Sayılı İmar Kanunu, Yüksel Koçak ise Taşınır Mal Yönetmeliği hakkında,

25 Eylül Çarşamba günü, Prof. Dr. Niyazi Çiçek Resmi Yazışma Kuralları, Halil Memiş ise 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu hakkında,

26 Eylül Perşembe günü, İş Sağlığı ve Güvenliği hakkında Lütfi Alpsoy, İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı verilmesi ile ilgili de Nihat Yıldız, bilgiler aktardı.

"Belediye Akademisi, Malatya İl ve İlçe Belediyeleri Eğitim ve İstişare Programı" 27 Eylül Cuma günü yapılan iki oturumla sona erdi.

27 Eylül Cuma günü öğleden önce yapılan oturumda Akın Şimşek tarafından, 4857 sayılı İş Kanunu hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgiler verildi.

Şimşek, 4857 Sayılı Kanunun amacının işverenler ile bir iş sözleşmesine dayanarak çalıştırılan işçilerin çalışma şartları ve çalışma ortamına ilişkin hak ve sorumluluklarını düzenlemek olduğunu belirterek, İş Sözleşmesi, Ücretler, İşin Düzenlenmesi, İş Sağlığı ve Güvenliği gibi konularda katılımcılara bilgiler aktardı.

Öğleden sonra yapılan oturumda ise H. İbrahim Azak, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu ile ilgili olarak bilgiler verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • AHMET (4 yıl önce)
    Kime ne eğitimi verirsen ver.S.gürkan öyle adamlara ünvan verdi ki;A.çakırı aratırcasına...Bunlarda kiyakat ve ehliyet yokki,eğitim fayda etsin....Yazık bu AKP nin sonu olacak malatyada .S.gürkan kendine çalışıyor AKP ye değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Han (4 yıl önce)
    Malatyahaber sitesi yöneticilerinden rica ediyorum bu beş iş günü için Büyük Şehir Belediyesine ne kadarlık bir fatura kesilmiş öğrenip Malatya halkı ile paylaşmanızı temenni ediyorum. (çok iyi biliyorum ki isterseniz o dekont ayağınıza kadar gelir) Madem haberi yaptınız devamını da getirin!
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Belediyenin salonu yok muydu. Otelde parayla salon tutuldu.
    0
    0
    Yanıtla