SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oteli Kim Aldı?

A- A+ PAYLAŞ

Altın Kayısı Oteli'nin 4. kez yapılan ihalesinde 10 milyon (10 trilyon) lira teklif veren ve ihaleyi kazandığı ifade edilen Aprimaks firmasının, Malatyalı Göçmez ailesine ait olduğu ve Nisan ayında kurulduğu belirlendi. İhale süreci, Vali Halil İbrahim Daşöz tarafından onaylanınca sonuçlanmış olacak.

FİRMA MALATYA MERKEZLİ..
Altın Kayısı Oteli'ne en yüksek teklifi veren Aprimaks Dış Ticaret Şirketi'nin, Nisan 2009'da Malatya merkezli, Organize Sanayi Bölgesi adresli olarak kurulduğu ve kuruluşuna ilişkin ilanın 13 Mayıs'ta Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandığı bildirildi.

İlana göre; Aprimaks Şirketi'nin ortakları olarak Selami Göçmez, Mehmet Göçmez ve Ufuk Göçmez görülüyor. Ortaklardan Selami Göçmez, aynı zamanda Malatya Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi.

Şirket Anasözleşmesi 24.04.2009'da Malatya 3. Noteri'nde onaylanmış, 50.000 TL sermayeli, şirket ortakları arasına % 33.3 şeklinde paylaşılmış.

Şirketin uğraşı konusu; Gıda, tarım, hayvancılık, insan sağlığı ile ilgili her türlü hizmeti vermek, her türlü tıp ve sağlık hizmetlerinin yapılabilmesi için her türlü muayenehane, klinik, özel sağlık yurtları, özel poliklinikler, tıp merkezi, özel hastane, diyaliz merkezi, sağlık güzellik merkezi ve benzeri tesisler kurmak olarak Ticaret Sicil ilanında yeralıyor.

Bu şirketin sahiplerinin kardeşi olan Dr. Erdal Göçmez de, Özel Malatya Hastanesi'ni işletiyor. Göçmez ailesi ayrıca kayısıcılık da yapıyor.

Aprimaks Dış Ticaret Şirketi'nin yetkilisi Selami Göçmez, "Burasını otel olarak sürdürmeyi düşünüyoruz. Gerekli onarımları yapıp, dört dötlük bir otel haline getirmeyi istiyoruz" dedi.

İhalede en yüksek ikinci teklifi veren Yeni Doğuş Grubu ise Malatya'da Hastane Caddesi'ndeki Müjde Hastanesi'nin sahibi olan grup.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız