SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otistik Engelliler Günü Etkinliği

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:11:11
Otistik Engelliler Günü Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ
 
Dünya Otistik Engelliler Günü dolayısıyla Malatya Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi tarafından bir etkinlik düzenlendi.
 
Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ün yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile veliler ve otistik engelli öğrenciler katıldı. 
 
Etkinlikte bir konuşma yapan Malatya Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi Okul Müdürü Aziz Mavuş, "Okulumuz 2000-2001 eğitim öğretim yılında Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi adı altında İstanbul, İzmir ile birlikte Türkiye'de açılan ilk üç okuldan biridir. Türk milli eğitiminin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak okulumuz, otistik özellikle gösteren kız ve erkek bireylere yönelik olarak karma eğitim vermektedir. Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı olarak otistik çocuklara eğitim vermektedir" dedi. 
 
Mavuş'un konuşmasının ardından Malatya Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler tarafından müzik, tiyatro ve sportif etkinlikler sunuldu. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız