SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ötme Bülbül Ötme' Konseri

0
Güncellendi - 2018-11-05 16:41:05
'Ötme Bülbül Ötme' Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ötme Bülbül Ötme” adlı Türk Halk Müziği Konseri büyük ilgi gördü.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın kültürel ve sosyal alanda çizdiği vizyon doğrultusunda, Malatya halkı birçok güzel etkinliğe şahitlik ediyor. Birçok konsere ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde var olan korolarıyla konserler düzenliyor.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Türk Halk Müziği konseri için müzikseverler salonu hınca hınç doldurdu. Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği (THM) Korosu’nun verdiği ve Anadolu türkülerinin seslendirildiği konser, dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Şef Yaşar Büyükyolcu’nun yönettiği ve büyük alkış alan konser, vatandaşların beğenisinden dolayı uzatıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız