SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oto Altgeçide Uçtu, 2 Asker Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:33:46
Oto Altgeçide Uçtu, 2 Asker Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

2. Ordu Komutanlığı'na ait 200024 plakalı askeri otomobil, üst yoldan Sanayi Altgeçidi'ne düştü. Kazada 2 asker yaralandı.

Cuma günü saat 15.00 sıralarında meydana gelen kazada, alt geçidin üstündeki yoldan geçmekte olan askeri otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu korkulukları yıkarak yaklaşık 6 metreden aşağı uçtu. Kazada, araç içerisinde bulunan Tolga Bindaş ile Semih Semizoğlu isimli askerler yaralandı. Yaralı askerler, olay yerine gelen ambulanslar ile Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü'ne kaldırıldılar. Yaralı askerlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

YAKIT SIZDI.. ÖNLEM ALINMADI

6 metreden aşağı düştükten sonra hurdaya dönen araçtan yola yakıt sızmaya başladı. Kaza yerine yangın ihtimaline karşı itfaiye ekiplerinin yönlendirilmemesi eleştirilere neden oldu. Yolun diğer şeridi trafiğe açık tutulurken, buradan geçen araçlardan atılabilecek sigara izmaritinin tehlikeye yol açacağı da düşünülmedi.  

ASKERİ YETKİLİLER İNCELEME YAPTI

Olay yerine gelen askeri yetkililer, yaptıkları inceleme sonrasında araç içindeki eşyaları aldılar. Kaza yapan araç, çekiciyle kaldırıldıktan sonra yol temizlenerek trafiğe açıldı.

ANNE VE BEBEĞİ ÖLMÜŞTÜ

Sanayi Altgeçi'nde 25 Ağustos 2010 Çarşamba günü akşam saatlerinde meydana gelen kazada da, belediye otobüsünün çarptığı otomobilin içinde bulunan 27 yaşındaki Gülderen Bakay ve 10 aylık bebeği Ahmet Efe Bakay çarpışmanın şiddeti ile araçtan fırlayarak 6 metreden düşüp yaşamlarını yitirmişlerdi. Kazada 5 kişi de yaralanmıştı. 

DEKORATİF AMAÇLI MI?

Yolun üst kısmında yoldan çıkan otomobilin 6 metreden düşmesi, buradaki korkulukların sağlamlığını gündeme getirdi. Kaza yerindeki vatandaşlar, "Bir araç şehir içinde ne kadar hız yapabilir ki? Bu korkuluklar adeta dekoratif amaçlı yapılmış gibi. Ya otomobil, aşağıdan geçen araçların üzerine düşseydi." diye tepkilerini dile getirdiler. Anne ve bebeğinin hayatını kaybettiği kazada da, otobüsün çarptığı otomobil son anda 6 metre yükseklikten düşmekten kurtulmuştu.

 

HABER - FOTO :  GÖRÜŞ GAZETESİ (2010'DAKİ KAZA FOTOSU İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız