SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oto Bulundu, Lastik Yok!

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ve Kırçuval Mahallelerinden çalınan iki araç, bir süre sonra Çevreyolu üzerinde terkedilmiş olarak bulundu.

Battalgazi Mahallesi’nde 33 yaşındaki A.T.’ye ait 44..0578 plakalı taksi, bir süre sonra Çevreyolu üzerinde terkedilmiş olarak bulundu. Kontak bölümü, torpido ve arka bagaj kapaklarına hasar verilen araçtan stepnenin (yedek lastik) çalındığı belirlendi.

Kırçuval Mahallesi’nde de 33 yaşındaki C.A.’ya ait 44..488 plakalı kapalı kasa kamyonetin çalındığı, bu otonun da bir süre sonra Çevreyolu üzerinde bulunduğu bildirildi. Hırsız ya da hırsızların sol kapı camını ve ön kapı kilidini kırdıkları, kontak kısmına zarar verdikleri, kasasındaki asma kilidi kırdıkları, burada bulunan gıda ve deterjanları çaldıkları bildirildi.

DİĞER OLAYLAR..
Tezgahta öğrenci malzemesi satan 19 yaşındaki H.K., adını M.olarak bildiği şahsın yanına geldiğini ve cep telefonunu alarak kaçtığını polise bildirdi.

Selçuklu Mahallesi’nde 37 yaşındaki N.Y. adlı odun kesicisinin iş yaparken çıkardığı elbisesinden 70 lira para ve cep telefonu çalındı.

Özalper Mahallesi’nde devriye polis ekibi 31 yaşındaki M.K. ve 33 yaşındaki O.K. adlı şahısları, el arabası üzerinde götürdükleri 93 kilo elektrik kablosu ile yakalandılar. 02.30 sıralarındaki olayla ilgili hırsızlık suçlamasını kabul etmeyen iki zanlı, hurdacı olduklarını, kabloyu çöp kutusunun yanında bulduklarını öne sürdüler.

Niyazi Mısri Caddesi’nde park halinde olan 31 yaşındaki S.A.’ya ait 44..934 plakalı motosiklet sabah saatlerinde çalındı.

25 yaşındaki K.K. adlı öğrenci, Meslek Yüksek Okulu’nda sıranın altında bulunan çantasına bıraktığı cep telefonunun çalındığını polise bildirdi.

Şeyhbayram Mahallesi’nde mutfak kapısından giren şahıslarca 53 yaşındaki H.M.A.’ya ait evden 30 lira çalındı.

21 yaşındaki T.T., merkez durakta belediye otobüsünden indiğinde içerisinde sadece nüfus cüzdanının bulunduğu cüzdanının çalındığını fark etti ve polise başvurdu.

Orduzu Pınarbaşı piknik alanında 32 yaşındaki M.M. adlı şahsın ağaca astığı ve içerisinde 44..989 plakalı otosuna ait anahtarlarının da bulunduğu montu çalındı.

Sarıcıoğlu Mahallesi’nde, öğle saatlerinde 46 yaşındaki A.Y.’ye ait eve giren hırsız ya da hırsızların 5 çeyrek altın, 1 yüzük ve 70 lira çaldıkları öğrenildi.

İnönü Caddesi’nde 34 yaşındaki E.K.’ye ait cep telefonu, işyerinde iken bir şahıs tarafından çalındı. Polis güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Özalper Mahallesi 2. Caddede oturan 41 yaşındaki S.E. de polise başvurarak, apartmanın önünde bulunan kalorifer kazanının çalındığını bildirdi.

Arapgir ilçesinde bir ihbar üzerine Kaymakamlık tarafından verilen toplam 80 torba kömürün çalındığı iddiasıyla ilgili olarak 34 yaşındaki S.U.S. ve 22 yaşındaki M.Ç.’nin ifadelerine başvuruldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız