SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Oto Faresi'nde 2 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerince, Malatya'da 2007 ve 2008 yılları içerisinde çeşitli tarih ve adreslerde park halindeki otomobillerin kapısını açarak içerisindeki oto teypleri çalan şahıslara karşı "Oto faresi" adlı bir operasyon düzenlendi. Yakalanan şahıslardan 2'si tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü, "Oto Faresi" adlı operasyonla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"2007 ve 2008 yılları içerisinde İlimiz genelinde çeşitli tarihlerde ve çeşitli adreslerde park halinde bulunan otolardan oto teyp hırsızlıklarına karşı Asayiş Şube Müdürlüğümüz Hırsızlık Büro Amirliği tarafından “Oto Faresi” adı altında yürütülen operasyonlar çerçevesinde;

Olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen B.G. ve M.G. isimli şüpheliler yakalanmış bu şahısların gerçekleştirmiş oldukları ayrı otolardan hırsızlık olaylarında çalınan çeşitli markalarda Oto teybi ve CD çalarları satın alan M.E., Z.Ç., S.Ç., E.B.,Y.Ç., A.P., E.K., A.Y. isimli şahıslar yakalanmış bu satın alan ve yakalanan şahıslardan ayrı müştekilere ait toplam 14 adet oto teybi ve CD çalar elde edilmiş çalıntı mal satın almaktan dolayı gerekli işlem yapılmış, olayları gerçekleştiren B.G., M.G. isimli şüpheliler elde edilen ve müştekileri tespit edilen olaylardan dolayı 15.02.2008 günü Malatya C.Başsavcılığına haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte sevk edilmişlerdir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. ve http://mail.tr.net.tr ihbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

Bu arada adliyeye verilen zanlılardan B.G. ve M.G. tutuklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız