SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oto Hırsızları Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:07:37
Oto Hırsızları Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da oto ve motosiklet hırsızlığına karışan şahıslardan biri Elazığ'da, biri de Malatya'da yakalandı. Bir şüpheli ise aranıyor.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"19.05.2015 tarihinde İlimiz dâhilinde 2 adet oto hırsızlığı, 1 adet motosiklet hırsızlığı ve        3 adet otodan hırsızlık olayı meydana gelmiştir.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliğince söz konusu olaylara karışan şüphelilerin tespiti, yakalanması ve olayların aydınlatılması amacıyla yapılan çalışmalarda daha önce haklarında defalarca işlem yapılan T.B., E.B. R.A. isimli şahısların gerçekleştirdiği bilgisi alınmıştır. Aynı gün İlimizde çalınan 44 ** **4 plaka sayılı motosiklet Elazığ İlinde R.A. isimli şahıs ile birlikte yakalanmıştır. R.A. isimli şahsın vermiş olduğu ifade doğrultusunda İlimizde meydana gelen oto hırsızlığı, motosiklet hırsızlığı ve otodan hırsızlık olaylarını T.B ve E.B. isimli şahıslarla beraber işlediği anlaşılmıştır. 

T.B. isimli şahıs 19.05.2015 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğümüz görevlilerince yakalanmış, hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 20.05.2015 tarihinde çıkarılmış olduğu adli mercilerce tutuklanmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız