SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oto Takla Attı, 4 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Takla atan otonun sürücüsü ile 3 kişi yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Duvara çarpan otoda ise 5 kişi yaralandı.

İKİ KAZADA 9 YARALI..
40 yaşındaki İ.D.’nin yönetiminde bulunan 44..668 plakalı oto dikkatsizlik sonucu takla attı. Orduzu Şanlıkaya mevkiindeki kazada sürücünün yanı sıra araçta bulunan 45 yaşındaki H.D. ve 20 yaşındaki M.D. adlı bayanlar ile 24 yaşındaki A.A. adlı şahıs yaralandı. Yaralılar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu arada Terminal Caddesi’nde 19 yaşındaki A.E. yönetiminde bulunan oto, dikkatsizlik sonucu duvara çarptı. 15.30 sıralarındaki kazada sürücünün yanı sıra araçta bulunan B.M.E., Y.E.T., H.Ö. ve M.A. adlı gençlerin yaralandıkları bildirildi.

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu üzerinde geri manevra yapmakta olan 41 yaşındaki M.H.Ö. yönetiminde bulunan 44..628 plakalı otonun çarptığı 50 yaşındaki V.K. adlı yaya yaralandı.

Mücelli Caddesi’nde 76 yaşındaki C.Y. yönetiminde bulunan 34..44 plakalı otosuyla 78 yaşındaki F.K. adlı yaya kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

Göztepe Mahallesi’nde 26 yaşındaki E.Y. yönetimindeki bisikletle caddene çıkmakta olan 39 yaşındaki Y.B.’ye ait 44..670 plakalı otoya çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü yaralandı.

İlyas Mahallesi’nde 28 yaşındaki R.A. yönetiminde bulunan 44..604 plakalı minibüsün çarptığı bisikletin sürücüsü H.A.K. yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastane Caddesi’nde 48 yaşındaki M.P.’nin yönetiminde bulunan 34..5757 plakalı otoyla çarptığı F.A. adlı genç yaralandı.

Sivas Caddesi’nde 24 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 44..989 plakalı otoyla giderken, park halindeki minibüsün önünden yola çıkan E.E. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Beydağı Mahallesi’nde 33 yaşındaki A.İ.’nin yönetimindeki kamyonun çarptığı 33 yaşındaki Ş.P. adlı bisikletli vatandaş yaralandı.

İlyas Mahallesi’nde de 28 yaşındaki A.D. yönetimindeki 44..517 plakalı otoyla giderken, yolun karşısına geçmek isteyen N.B. adlı kız çocuğuna çarparak ağır yaralanmasına yol açtı.

Akçadağ Kültür Mahallesi’nde E.B. adlı genç 44..331 plakalı motosikletiyle kaza yaptı ve yaralandı.

Battalgazi Alacakapı Mahallesi’nde 19 yaşındaki Y.N.’nin yönetiminde bulunan 44..913 plakalı motosikletin çarptığı 32 yaşındaki M.S. yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, sürücünün ehliyetsiz olduğu saptandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız